Головна Новини Суспільство події Реготали та розважалися з друзями: біля Дніпра дівчина спалила український прапор
commentss НОВИНИ Всі новини

Реготали та розважалися з друзями: біля Дніпра дівчина спалила український прапор

Після розголосу дівчину виключили з модельної агенції

21 вересня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

У Дніпропетровській області дівчина спалила прапор України. Інцидент стався у Кам'янському. Молоді люди розважалися та зняли своїх розваги на камеру. Потім відео з'явилося у соціальних мережах.

Реготали та розважалися з друзями: біля Дніпра дівчина спалила український прапор

Це вже далеко не перший випадок наруги над прапором (Скріншот з відео)

 На опублікованих кадрах чітко видно, що дівчина взяла прапорець та підпалила його запальничкою. Її друзі, які спостерігали за її вчинком та реготали. Одна дівчина, що була в тій компанії, запитала для чого та палить прапор країни, але винуватиця лише відповіла, що це не її прапор.

 У місцевому Telegram — каналі Катарсис, ймовірно, кажуть, що дівчина ходить до модельної агенції. Але після того, як відео потрапило до мережі та збурило громадськість, адміністрація закладу виключила дівчину. Таку інформацію отримали обурені містяни, які почали писати та осуджувати вчинок дівчини, що мріє стати моделлю.

 А сама винуватиця закрила свою сторінку у мережі. Також дівчина не коментує свій вчинок.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що підлітки підпалили ровесника, щоб зняти відео для соцмереж. Підлітки вирішили влаштували “крутий” експеримент та підпалити друга.Шоу вийшло з-під контролю. Швидка допомога доставила постраждалого хлопця прямо в реанімацію. У нього діагностували серйозні опіки, які пошкодили тридцять відсотків тіла. Бердянський відділок поліції встановив, що хлопчину спочатку облили горючою речовиною, а потім підпалили. В інциденті брали участь підлітки дванадцяти та тринадцяти років.Нині поліцією триває встановлення деталей. Відеозапис недитячого експерименту вилучено правоохоронними органами. Що загрожує бердянським підліткам та їхнім батькам поки не відомо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Сташинский

22 вересня 2021, 06:16

"Никогда такого не было и вот опять" С. Что-то не везет флагу Украины. То флагшток упадет, то надругаются..."Случайность? Не думаю"С.


Новини