Головна Новини Суспільство події Раптово помер відомий український олімпійський чемпіон
commentss НОВИНИ Всі новини

Раптово помер відомий український олімпійський чемпіон

Вітчизняному спортсмену Володимиру Кисельову було 64 роки

8 січня 2021, 22:55 comments2024
Поділіться публікацією:

У Кременчуці помер спортсмен-рекордсмен Володимир Кисельов, який став призером московської олімпіади в 1980-му році по штовханню ядра. Чоловіку було 64 роки. Трагічну новину повідомив на особистій Facebook-сторінці заступник мера міста Руслан Проценко.

Раптово помер відомий український олімпійський чемпіон

Володимир Кисельов - олімпійський чемпіон раптово помер. Фото: 24 канал

Причина смерті олімпійського чемпіона не повідомлялася.

Прощання зі спортсменом пройде зі всіма почестями дев'ятого січня об одинадцятій годині у Свято-Миколаївському соборі Кременчука.

Штовханням ядра чоловік займався з п'ятнадцяти років. В роки своєї кар'єри Володимир Кисельов тренувався у спортивному товаристві "Авангард" у місті Краматорську. Після того як чоловік зав'язав зі спортом, він переїхав до Кременчука та в 1996-му став почесним громадянином міста.

Переїхавши до нового міста спортсмен вирішив навчати інших. Спочатку він працював тренером з легкої атлетики. У 2002-му році став завідувачем кафедри фізичного виховання Інституту Кременчука Дніпропетровського університету економіки та права.

За своє життя пан Кисельов отримав золоту олімпійську медаль та звання олімпійського чемпіона на Літніх Олімпійських іграх 1980, виступаючи у складі збірної Радянського Союзу.

До Олімпійських ігор Володимир Кисельов був зовсім невідомий, вигравши 1975-го року чемпіонат Європи серед юніорів та отримавши бронзу на чемпіонаті Європи 1979-го року.

Нагадаємо, що раніше 74-му році життя перестало битися серце легендарного англійського футболіста Коліна Белла, що входить до складу ФК "Манчестер Сіті".

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що у четвер, 7 січня, померла актриса Маріон Ремсі, яку багато глядачів пам'ятають за роллю курсантки Лаверни Хукс в комедії "Поліцейська академія".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини