Головна Новини Суспільство події Рахунки Бігуса і 24 каналу заарештовані за рішенням суду - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Рахунки Бігуса і 24 каналу заарештовані за рішенням суду - ЗМІ

Журналісти повідомили, за якої причини заарештували рахунки Бігуса і «24 каналу»

9 листопада 2020, 14:05 comments1376
Поділіться публікацією:

В кінці минулого тижня нібито були заарештовані рахунки Дениса Бігуса і "24 каналу", заявили журналісти видання "Голос. Юа ".

Рахунки Бігуса і 24 каналу заарештовані за рішенням суду - ЗМІ

За даними видання, арешт накладено через невиконання рішення суду першої інстанції, яке набрало законної сили. У повідомленні говориться, що, на вимогу позивача, Денис Бігус і "24 канал" зобов'язані спростувати поширену раніше неправдиву інформацію, а також виплатити компенсацію в розмірі декількох десятків тисяч гривень.

Про якого позивача йдеться — не повідомляється. Але "Голос. Юа" пише, що це може бути один з представників екскерівництва правоохоронних органів України.

Відзначимо, що напередодні народний депутат Олександр Дубинський заявив, що Денис Бігус нібито привласнив близько трьох мільйонів гривень, отримавши їх від своїх західних спонсорів. Також повідомлялося, що Бігус є керівником і єдиним співробітником 5 компаній, на рахунки яких у вигляді грантів протягом 2014-2020 рр. були перекладені більш 74 млн грн.

На підставі цієї інформації, депутати зажадали від Нацполіціі і ОГП перевірити факти ухилення Бігуса від сплати податків.

Як повідомлялося, Вищий антикорупційний суд закрив справу проти Труханова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://golos.ua/i/783820
comments

Обговорення


Новини