Головна Новини Суспільство події Радник голови ОП: який «референдум» – ЗСУ вже під Херсоном
commentss НОВИНИ Всі новини

Радник голови ОП: який «референдум» – ЗСУ вже під Херсоном

Противник створює віртуальну реальність, зазначив радник глави Офісу президента

9 червня 2022, 07:27
Поділіться публікацією:

Радник голови ОП Олексій Арестович вважає смішними заяви колаборнатів, а також спікерів Кремля про те, що у Херсонській області у перспективі може бути проведений "референдум" щодо приєднання регіону до РФ. Це вдвічі смішніше чути, коли розумієш, що ЗСУ продовжують контрнаступати і канонаду від вибухів та відлуння боїв уже чути навіть у самому Херсоні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив Олексій Арестович в інтерв'ю правозахиснику Марку Фейгіну.

Радник голови ОП: який «референдум» – ЗСУ вже під Херсоном

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Олексій Арестович зазначив, що українська армія веде активний наступ на півдні країни і продовжує атакувати. Все це відбувається, незважаючи на те, що Захід ще не надав потужного озброєння, відправки якого мають відбутися з дня на день. Тим не менш, українські військові вже за 20 км від обласного центру Херсонської області.

Радник голови ОП зазначив, враховуючи обставини, що склалися, виникає питання: про який такий "референдум" у Херсоні час від часу починають говорити спікери Кремля. Вони просто створюють віртуальну реальність.

Арестович додає, йому хотілося б почути відповідь від кремлівських маріонеток: як вони зібралися проводити "референдум" у таких умовах, коли гуркіт боїв з кожним днем дедалі ближче. Вибухи та постріли голосніше після наближення.

Читайте на порталі "Коментарі" — кульмінація битви за Донбас: експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли нашому виданню, чому РФ важливо захопити Сєвєродонецьк – що цими днями відбувається на фронті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – РФ готується до "референдуму" у двох областях: які можуть бути наслідки – як реагувати Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини