Головна Новини Суспільство події "Працювало понад 300 одиниць спецтехніки": Кличко розповів, як Київ дає раду поганій погоді
commentss НОВИНИ Всі новини

"Працювало понад 300 одиниць спецтехніки": Кличко розповів, як Київ дає раду поганій погоді

Триває постійна обробка тротуарів, пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту

11 грудня 2020, 15:07
Поділіться публікацією:

Вчора вдень і сьогодні вночі в столиці були опади та сильна ожеледь. Тому "Київавтодор" в посиленому режимі обробляв вулично-дорожню мережу. Про це повідомляється в Telegram-каналі Віталія Кличка.

"Працювало понад 300 одиниць спецтехніки": Кличко розповів, як Київ дає раду поганій погоді

Як Київ дає раду поганій погоді. Фото: УНІАН

"Вночі працювало понад 300 одиниць спецтехніки і 36 бригад ручного прибирання. Понад 270 працівників. Також в боротьбі з ожеледицею залучені 5 тисяч двірників і 60 одиниць техніки житлово-комунальних підприємств.

Опади тривали до 6:00 ранку при температурі -1°С, тому дорожникам довелося обробляти одні й ті ж ділянки вулиць по кілька разів.

Мокрий сніг з магістралей прибирали за допомогою колон спецтехніки.

У місті триває постійна обробка тротуарів, пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту", — йдеться в повідомленні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в Києві планують побудувати 100 станцій метро за 20 років. Стало відомо, що в столиці України хочуть побудувати більше сотні нових станцій метрополітену, для яких знадобиться додати дві нових лінії. Інститут генерального плану міста на своїй сторінці в соціальних мережах розмістив пост, в якому вказані головні напрямки розвитку транспорту Києва на наступні 20 років.

У повідомленні говориться, що за наступні 7 років буде побудовано 13 нових станцій метро і 15 кілометрів нових шляхів. Прокладуть лінію з Академмістечка до мікрорайону "Новобіличі". Ще хочуть побудувати другий вхід і вихід на станції "Вокзальній".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини