Головна Новини Суспільство події Путін може втратити підтримку росіян: ЗМІ назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін може втратити підтримку росіян: ЗМІ назвали причину

За інформацією Business Insider, підтримка Путіна в РФ може обвалитися, якщо Трамп не переможе у США

1 квітня 2024, 08:25
Поділіться публікацією:

Населення Росії може виступити проти диктатора Володимира Путіна, оскільки економічна міць країни падає, а західні санкції проти РФ продовжують посилюватись. Як передає портал "Коментарі", про це пише Business Insider. Видання посилається на співрозмовників із економічних кіл.

Путін може втратити підтримку росіян: ЗМІ назвали причину

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

За їхніми прогнозами, цього року економічна міць Росії, швидше за все, зменшиться. При цьому західні санкції ускладнять життя пересічних росіян. Обмеження, швидше за все, будуть посилені, якщо Джо Байден у листопаді переобереться на пост президента США.

"Наразі Росія пережила вплив санкцій Заходу, але нація може побачити переломний момент на листопадових президентських виборах у США. ... Захід, скоріше за все, продовжуватиме надавати підтримку Україні, потім у разі переобрання президента Джо Байдена санкцій проти Росії посиляться", — йдеться у статті.

За словами співрозмовників ЗМІ, зараз у РФ люди живуть звичним життям, "але це абсолютно нежиттєздатна стратегія, і фундаментальні рушійні сили зростання, що лежать в основі цієї економіки, погіршуються на наших очах, і якщо Трампа не оберуть, то все це випливе на поверхню. картковий будиночок розвалиться”.

Зазначається, що Захід міг би завдати потенційно руйнівного удару російській економіці, якби він вийшов за межі торгівлі нафтою і ввів санкції на російську сталь, мідь та інші металеві товари, на які припадає близько 20% загального доходу країни.

"Рівень життя у Росії тим часом і так падає. Громадянська інфраструктура руйнується, частково через те, що Росія надто багато витрачає на свою війну. Інфляція у Росії також висока. Будуть масові заворушення, коли люди в Росії зрозуміють, що обіцяний Путіним шлях до перемоги не здійсниться так, як він обіцяє", — йдеться у матеріалі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи планує РФ напад на одну з країн НАТО: в Альянсі зробили заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини