Головна Новини Суспільство події Путін міг інфікуватися COVID-19 - здогадки ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін міг інфікуватися COVID-19 - здогадки ЗМІ

Президенту Росії стало зле під час селекторної наради

19 листопада 2020, 13:05 comments1516
Поділіться публікацією:

Засоби масової інформації підозрюють, що Володимир Путін захворів на коронавірус. Про це повідомляють “Факти”. Як доказ, наводять відео з селекторної наради, яку нещодавно провів Президент Росії.

Путін міг інфікуватися COVID-19 - здогадки ЗМІ

Фото: TASS

Під час своєї промови Путін ледве стримував кашель. А кашель, як відомо — один з головних симптомів ГРВІ. На відео видно, що російському президенту стало зле.

Відео підписали: “Зараза все-таки проникла в бункер”. Йдеться про резиденцію президента в Ново-Огарьово. Останнім часом він переїхав туди та зменшив кількість соціальних контактів, щоб усунути всі можливі шляхи зараження коронавірусом.

Водночас політичний аналітик Валерій Соловей повідомляє, що нині Путін більше втомлюється, уникає шуму. Валерій зауважує, що з кожним днем Президент Росії почуває себе все гірше.

Нагадаємо, що Володимир Путін раніше стикався з загрозою заразитися коронавірусом. Один з таких випадків, коли головний лікар, в якого згодом діагностували COVID-19, показував главі РФ спеціальну лікарню для госпіталізації хворих на коронавірус громадян.

Також сайт “Коментарі” зазначав раніше, що британські ЗМІ виявили у Путіна явні ознаки хвороби Паркінсона.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини