Головна Новини Суспільство події Психолог назвала головну причину, чому потрібно відмовитися від соцмереж
commentss НОВИНИ Всі новини

Психолог назвала головну причину, чому потрібно відмовитися від соцмереж

Психолог просить пам'ятати, що найголовніший ресурс - здоров'я, а другий після нього - час

5 жовтня 2021, 11:10
Поділіться публікацією:

Трата особистого часу на соцмережі може завдати серйозної шкоди взаєминам в сім'ї. Також занадто часте "залипання" в телефоні може привести до того, що в сім'ї може розвинутися почуття ревнощів. У той час, коли один з партнерів кожну вільну хвилинку намагається провести "в телефоні", другий відчуває почуття самотності. Як інформує видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю для порталу "Обозреватель" висловила коуч-психолог Ольга Титова.

Психолог назвала головну причину, чому потрібно відмовитися від соцмереж

Соцмережі Фото з відкритих джерел

Спеціаліст зазначила, люди стали менше комунікувати, проводити час разом. Тепер кожна вільна хвилина витрачається на те, щоб поспілкуватися в соцмережі. Таким чином часу на спілкування зі своєю другою половинкою, з дітьми практично не залишається. У підсумку, виникає непорозуміння між членами сім'ї, людям стає все складніше знаходити компроміси по низці питань.

Ольга Титова додала, після того, як соцмережі увійшли в наше життя, з'явився такий термін, як ментальна зрада. Це поняття означає, що у людини з'являється об'єкт симпатії в соцмережі. Це не означає, що людина відчуває до нього якісь почуття, просто занадто часто читає його пости або дивиться його відеоролики. Це і є ментальна зрада, до якої буде ревнувати партнер.

Психолог наголошує, що не потрібно забувати, що в житті людини є тільки два головних ресурсу — це здоров'я і час. І саме соцмережі стали тим фактором, який безпосередньо впливає на наш час, вони забирають у людей найдорожче.

Читайте також на порталі "Коментарі" — стало відомо, як впливають соцмережі на підлітків і чому це небезпечно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

5 жовтня 2021, 10:27

Я не пользуюсь соц сетями, мне это неинтересно. Мои увлечения это программирование на ПК сложных математических задач.


Новини