Головна Новини Суспільство події Провокації продовжуються: авіація НАТО перехопила три військові літаки РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Провокації продовжуються: авіація НАТО перехопила три військові літаки РФ

Авіація НАТО перехопила три військові літаки РФ над Балтійським морем

26 квітня 2023, 11:48
Поділіться публікацією:

Авіація НАТО виявила і перехопила російські військові літаки, що летять без сигналу транспондера. Це сталося над Балтійським морем. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляють Військово-повітряні сили Німеччини у Twitter.

Провокації продовжуються: авіація НАТО перехопила три військові літаки РФ

Авіація. Фото: Військово-повітряні сили Німеччини у Twitter

ВМС Німеччини та Великобританії виявили три російські літаки в міжнародному повітряному просторі над Балтійським морем. Два винищувачі Су-27 та один літак Іл-20 Росії летіли без сигналу транспондера.

Російські літаки перехопив літак-розвідник однієї із країн НАТО. Інші деталі інциденту поки не розголошують.

Читайте також на порталі "Коментарі" — повідомлення про те, що російський диктатор Володимир Путін використовує "двійника" або "двійників" спливали і раніше. Але вони знову активізувалися після нещодавнього візиту нібито Путіна на тимчасово окуповані території України. Активізувалися настільки, що путінський спікер Дмитро Пєсков змушений був навіть офіційно заявити, що диктатор не має "двійників", що він не ховається в бункерах. Втім, ціну заяв Піскова та всієї кремлівської банди ми знаємо… Експерти поділилися з виданням "Коментарі" своїми думками – чи є у Путіна двійники та "бункерна залежність"?

Також видання "Коментарі" повідомляло – російська пропаганда все частіше намагається навіяти рядовим росіянам, що на території України триває війна РФ із НАТО. Президент України Володимир Зеленський вважає, що російське керівництво заявляє, що воює на нашій території з НАТО, бо Кремлю соромно визнати відсутність успіхів на полі бою. Чи згодні з такою оцінкою? Навіщо Кремль насаджує росіянам думку саме щодо війни з НАТО? Чому йде подальше загострення конфлікту , розуміючи, схоже, всі фатальні наслідки самої РФ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василь

28 квітня 2023, 12:15

Брехня процвітає.


Новини