Головна Новини Суспільство події Протягом 3 років Резніков планує підвищувати зарплату військовим: наскільки вона зросте
commentss НОВИНИ Всі новини

Протягом 3 років Резніков планує підвищувати зарплату військовим: наскільки вона зросте

Олексій Резніков бачить компромісне рішення у тому, щоб підвищувати зарплату військовим протягом 3-х років

3 грудня 2021, 11:24 comments1057
Поділіться публікацією:

Глава Міноборони Олексій Резніков заявив, що, прийшовши працювати в Міністерство оборони, він поставив перед собою одне з головних завдань – збільшення зарплат військових. До цього варто рухатись. При цьому міністр визнав, що сьогодні він не готовий повідомити приємну новину щодо підвищення грошового забезпечення українських військовослужбовців, бо коштів у бюджеті на це немає. Як передає видання "Коментарі", про це заявив Резніков під час години запитань до уряду у Верховній Раді 3 грудня, пише "Українська правда".

Протягом 3 років Резніков планує підвищувати зарплату військовим: наскільки вона зросте

Олексій Резніков. Фото: Українська правда

Міністр оборони зазначив, що сьогодні в середньому солдат отримує на руки трохи більше 10 тисяч гривень, а середня мінімальна можливість заробляти – 14300 грн. За словами Резнікова, він ставить собі за мету, як мінімум на 30% підняти таку можливість.

Олексій Резніков зазначив, що про збільшення зарплати з наступного року поки що говорити не доводиться, оскільки 18 мільярдів гривень у бюджеті на цю статтю видатків немає. Як компроміс, міністр пропонує побудувати протягом 3 років справедливу модель поступового зростання зарплати військовослужбовців.

Глава Міноборони також зазначив, що його завдання – зробити службу у ЗСУ – однією з найпрестижніших та найзатребуваніших професій в Україні. Для цього зарплати в українській армії мають стати конкурентними на ринку праці. Якщо у ЗСУ відбудеться зростання зарплат, тоді інтерес до служби зросте у молодих людей.

Читайте також на порталі "Коментарі" – міністр оборони Олексій Резніков розповів, які гарантії отримав від головних союзників України щодо захисту країни у разі нового витка російської агресії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини