Головна Новини Суспільство події Проституція – так, зброя – ні: глава Нацполіції сказав, що слід легалізувати в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Проституція – так, зброя – ні: глава Нацполіції сказав, що слід легалізувати в Україні

Голова Національної поліції Ігор Клименко перелічив обов'язкові умови для легалізації "давньої професії"

5 жовтня 2020, 12:58
Поділіться публікацією:

В Україні можливо легалізувати проституцію, але є умови. Про це розповів голова Національної поліції Ігор Клименко в інтерв'ю "РБК-Україна".

Проституція – так, зброя – ні: глава Нацполіції сказав, що слід легалізувати в Україні

Фото: РБК

Так, Клименко негативно ставиться до ініціативи легалізувати зброю та наркотики.

"Треба спочатку закінчити війну, — вважає голова Нацполіції. — Кількість зброї, що вилучається поліцією щотижня, вражає. Тому треба навести спочатку порядок з тією зброєю, що в нас є".

Крім того, з початку року поліція вилучила вже 2,6 млн доз наркотиків. Клименко зауважує, що діти стають наркоманами з 11-ти років, починаючи з легких наркотиків. За даними очільника української поліції, ті, хто після 14-ти років не кинув наркотики, у 100% випадків переходять на вже більш серйозні речовини.

Натомість питання декриміналізації вживання марихуани у медичних цілях Клименко пропонує врегулювати чітко законом. Однак, за його словами, сьогодні будь-яка легалізація дасть можливість медичним корпораціям під цю марку зробити певні речі чи певні кроки, які потім відобразяться на наших дітях.

На питання про легалізацію проституції в Україні глава Нацполіції має таку думку: "Держава зможе опанувати та законодавчо визначити правила гри на цьому "ринку", то можна про це говорити. Але це має бути широка суспільна дискусія. Я не боюсь про це сказати, бо ця проблема існувала, існує і буде існувати в усьому світі. І Україна тут не виняток".

Як повідомлялося, глава української поліції розповів, чим займається "секретний" відділ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини