Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди: як довго Україна залишатиметься у владі гроз
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди: як довго Україна залишатиметься у владі гроз

За прогнозами Укргідрометцентру сьогодні грозові дощі можуть пройти практично по всій території України

18 червня 2020, 06:52 comments2682
Поділіться публікацією:

Україна залишається у владі грозових дощів. Погода сьогодні, 18 червня, за прогнозами синоптиків, буде спекотною, але мінливою. Практично у всіх регіонах зберігається ймовірність грозових дощів, а на деякі може налетіти справжня буря. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Прогноз погоди: як довго Україна залишатиметься у владі гроз

Особливо обережними сьогодні слід бути жителям Івано-Франківської області та Закарпаття. Грозові дощі там можуть бути досить сильними і навіть руйнівними. Напередодні зливи вже спровокували там паводки. Нині ситуація цілком може повторитися. Дощі можуть початися ще вдень і до ночі не припиняться.

Синоптики обіцяють опади практично по всій території західної частини України. Через це у деяких областях температура впаде і буде прохолодно. Наприклад, на Закарпатті вдень термометри покажуть максимум +23.

Грозові хмари затягнуть небо над центральними регіонами країни. Однак, разом з тим, тут буде досить спекотно. У Києві і Черкасах синоптики обіцяють до +30.

Лише на один-два градуси менше сьогодні термометри покажуть на Півдні України. Також висока ймовірність грозових дощів.

Єдиними регіонами, де можна сміливо залишати парасольку вдома, будуть Сумська, Харківська, Луганська і Донецька область.Тут буде сухо, сонячно і спекотно — до +33 вдень. Тому пляшку з водою краще завжди тримати при собі. 

Прогноз погоди: як довго Україна залишатиметься у владі гроз - фото 2

Незабаром грози можуть дістатися і до Сходу України. За прогнозами синоптиків очікується, що дощі найближчим часом підуть, не варто. Грози можливі як протягом робочого тижня, так і на вихідних.

Раніше "Коментарі" розповідали, як приготувати домашнє морозиво, щоб рятуватися від спеки смачно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини