Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди: в Україну йде різке похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди: в Україну йде різке похолодання

Різке похолодання в деякі регіони принесе з собою ще й дощі

13 липня 2020, 06:51 comments2596
Поділіться публікацією:

Погода в Україні сьогодні, 13 липня, не тішить липневою спекою. Навпаки, у більшість регіонів увірветься похолодання. А місцями ще й дощі пройдуть. Такий прогноз погоди на понеділок зробили синоптики Українського гідрометцентру.

Прогноз погоди: в Україну йде різке похолодання

Дощі покинули  територію західної України. Однак після себе вони залишили досить прохолодне повітря. Вдень воно прогріється максимум до +21, та й то не скрізь. Вночі, і взагалі, краще сховатися під теплою ковдрою. Термометри покажуть від 9 до 12 градусів вище нуля.

Похолодає сьогодні також в Центрі та на Півночі України. Майже скрізь денна температура буде на рівні 19-21 градусів. Лише в Сумській області ртутні стовпчики піднімуться до +24, а в Полтаві буде +27. Дощі можуть пройти як вдень, так і вночі. У Києві, Житомирі та Вінниці — без опадів.

Не відчують прохолоди сьогодні жителі східних регіонів. Тут денний максимум буде на рівні 29 градусів вище нуля. Дощові хмари затягнуть небо з самого ранку. Так само, як і на Півдні України. Там весь день буде спекотно. І тільки в Одеській області відчують прохолоду. Температура опуститься до +24.

Прогноз погоди: в Україну йде різке похолодання - фото 2

Варто відзначити, що похолодання в Україні може розтягнутися на кілька днів. І тільки до кінця тижня температура повітря потроху почне підійматися вгору.

Раніше "Коментарі" розповідали про красиві туристичні локації, які можна відвідати, не перетинаючи кордон. Так-так, в Україні теж є на що подивитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини