Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди: в Україну йде різке похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди: в Україну йде різке похолодання

Сильні грозові дощі принесуть з собою різке похолодання

7 липня 2020, 06:49 comments2005
Поділіться публікацією:

Погода продовжує дивувати українців своїми примхами. Після кількох днів аномальної спеки стовпчики термометрів почнуть різко падати. Похолодання сьогодні, 7 липня, прийде в Україну разом з сильними грозами. Такий прогноз зробили синоптики Українського гідрометцентру.

Прогноз погоди: в Україну йде різке похолодання

Справжня прохолода сьогодні прийде на територію західних регіонів. Після того як напередодні повітря прогрілося майже до 30 градусів, температура різко впаде до 21 градуса, а місцями термометри покажуть зовсім +18. І це вдень. Уночі буде всього лише на один-два градуси прохолодніше.

Варто відзначити, що прохолоду в західні регіони принесуть сильні грозові дощі. Вони можуть бути досить небезпечними й навіть спровокувати місцями повені.

Дощі з грозами сьогодні пройдуть і в Центрі та на Півночі України. Щоправда, вони будуть не такими сильними. Та й зі спекою впоратися не зможуть. Тут стовпчики термометрів піднімуться до +31, а місцями до +35 градусів.

А ось на Півдні й Сході буде також аномально гаряче. Вдень повітря розігріється до 38 градусів вище нуля. Прохолоди не варто чекати навіть до вечора. Як і дощів. Невеликі опади ймовірні лише у Миколаївській та Одеській областях.

Прогноз погоди: в Україну йде різке похолодання - фото 2

Варто відзначити, що вже через кілька днів спека трохи послабить хватку. А на Сході, який страждає від неї найбільше, повинні пройти рятівні дощі.

Раніше "Коментарі" розповідали, як за 10 хвилин приготувати смачний літній десерт з ягід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини