Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди в Україні: коли повернеться тепло
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди в Україні: коли повернеться тепло

Небо над східними регіонами може затягнути грозовими хмарами. Зачепить також Північ, Центр і Південь України

14 липня 2020, 06:49 comments1588
Поділіться публікацією:

Похолодання в Україні вирішило затриматися на кілька днів. Температура різко впаде навіть у східних регіонах, де ще вчора було досить спекотно. Такий прогноз погоди на вівторок, 14 липня, зробили синоптики Українського гідрометцентру.

Прогноз погоди в Україні: коли повернеться тепло

Фото: Getty

Дочекалися прохолоди жителі східних регіонів України. Вже сьогодні температура повітря впаде до 22-24 градусів вдень і до 16 — вночі. При цьому, разом з холодним повітрям прийдуть і грозові дощі. Місцями в Харківській, Луганській і Донецькій областях вони будуть сильними.

Грозові хмари сьогодні також затягнуть небо в деяких північних і центральних регіонах. Денна температура коливатиметься в межах 20-23 градусів тепла.

Найтеплішими у вівторок будуть південні області України. Тут вдень — до +26. Однак у Херсонській і Запорізькій областях також можуть пройти грозові дощі.

На Заході весь день буде сухо. І хоча погода може бути злегка хмарною, дощових хмар очікувати не варто. Повітря прогріється максимум до +22. І лише на Закарпатті може бути +23.

Прогноз погоди в Україні: коли повернеться тепло - фото 2
Потепління в Україні в найближчі кілька днів чекати не варто. Липнева спека поступово почне повертатися лише до кінця тижня.

Раніше "Коментарі" розповідали, як приготувати вдома  літній чай, що освіжає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини