Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 29 серпня: у яких областях пройдуть грозові зливи
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 29 серпня: у яких областях пройдуть грозові зливи

Синоптики дали прогноз погоди на 29 серпня

28 серпня 2022, 15:00
Поділіться публікацією:

У понеділок деякі області України накриють грозові зливи. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Прогноз погоди на 29 серпня: у яких областях пройдуть грозові зливи

Погода в Україні 29 серпня. Фото з відкритих джерел

Згідно з прогнозами синоптиків, 29 серпня на західну частину країни очікується дощова погода. Грозові зливи пройдуть у таких областях: Хмельницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській, Тернопільській, Закарпатській, Львівській, Рівненській та Волинській.

У північній частині країни у цей день температура повітря вдень підійматиметься до +29 градусів. У центральних областях стовпчики термометрів піднімуться до +31 градуса. На півдні очікується до +32 градусів вдень. У західній частині України буде до +28 градусів. Східні області очікують до +32 градусів вдень.

Також синоптики зазначили, що з 27 по 30 серпня у північних, центральних, більшості західних, Донецькій, Харківській, а з 30 серпня в Одеській та Херсонській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" поінформував читачів про те, що фахівці попереджають метеозалежних людей про чергове наближення магнітних бур у першому місяці осені.

Раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що NASA опублікувало нові знімки Юпітера, зроблені телескопом Джеймс Вебб. Космічний телескоп Джеймса Вебба показав дивовижні зображення Юпітера. Таких фотографій короля планет ще не було.

Також портал новин "Коментарі" повідомляв про те, що Ізраїльська компанія планує вирощувати клони зі стовбурових клітин людини для пересадки органів. У своїх експериментах йому вдалося створити якісні мишачі ембріони та змусити їх розвиватися у штучному середовищі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини