Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 27 червня: де сьогодні пройдуть дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 27 червня: де сьогодні пройдуть дощі

Синоптики розповіли, де сьогодні буде найтепліше

27 червня 2020, 06:00 comments1655
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 27 червня, в Україні без опадів, лише у західних, вдень і в північно-східних областях місцями короткочасний дощ, гроза. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Прогноз погоди на 27 червня: де сьогодні пройдуть дощі

Температура повітря вдень прогріється до 26-31 градуса тепла. Вночі синоптики прогнозують 14-19 градусів тепла, на узбережжі морів – до 22 градусів. У Карпатах вночі 12-17 градусів тепла, вдень – 18-23 градуси.

Найспекотніше сьогодні буде в Київській, Чернігівській, Черкаській, Херсонській і запорізькій областях. Там стовпчики термометрів сьогодні піднімуться до +29...+31 градуси. На решті території температура повітря підніметься до +28-+30 градусів.

Раніше "Коментарі" писали, що Служба безпеки України почала розслідувати причини руйнівних повеней на заході України по статті "екоцид" Кримінального кодексу України. У рамках справи досліджують, як могла вплинути діяльність і бездіяльність посадових осіб на причини катастрофічних паводків. Повідомляється, що спецслужба зафіксувала масове знищення рослинного світу, що, ймовірно, могло призвести до екологічної катастрофи. Матеріали про незаконну вирубку лісів, неналежному веденні лісогосподарської діяльності та невиконання заходів щодо охорони навколишнього середовища передані у відповідні відділи прокуратури



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини