Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди для України: коли очікується потепління
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди для України: коли очікується потепління

Погода в Україні на 4, 5 та 6 лютого

4 лютого 2022, 00:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Протягом найближчих днів деякі області України знову накриє снігопад. Частина областей очікуєт мокрий сніг із дощем. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі розповіла синоптик Наталія Діденко.

 Прогноз погоди для України: коли очікується потепління

В Україні триває потепління. Фото з відкритих джерел

Погода в Україні у п'ятницю, 4 лютого

Як зазначає синоптик, завтра, 4 лютого, снігова погода очікується у західній частині України. На півдні Криму погода в останній робочий день тижня буде дощовою. У решті опадів не очікується.

У ніч на 4 лютого у східних областях температура повітря може впасти від 3 до 9 градусів нижче за 0. У Криму буде плюсова температура — до 3. Вдень у п'ятницю у північних та центральних областях стовпчики термометрів покажуть до -7 градусів. Тим часом у південних, східних та західних областях температура триматиметься близько 0.

На киян 4 лютого очікує морозна погода. Вночі похолодає до -7 градусів, до дня доходитиме до -3 градусів. Опадів у цей день не очікується. 

Погода в Україні у суботу, 5 лютого

У цей день в деяких частинах країни очікується сніг. За словами Діденко, снігу варто очікувати у західних та північних областях України. Також опади у вигляді снігу очікуються у центральних областях (крім Дніпра із районами). У решті областей — без опадів.

У ніч із п'ятниці на суботу у більшій частині областей очікується до 10 градусів морозу. На крайній півночі -12 градусів, на Заході 0-2 градуси морозу.

Також у суботу прийде довгоочікуване потепління. Проте у східній частині країни все ще залишиться мінусова температура.

У столиці вдень настане потепління після нічних морозів, які досягнуть -10...-12 градусів. Проте, синоптик передає на цей день також і сніг.

Погода в Україні в неділю, 6 лютого

У неділю майже всю територію країни охопить плюсова температура. Вночі мороз очікується лише у східних областях. Температура повітря сягне -9 градусів. Водночас уночі очікується снігопад.

Вдень 6 лютого у західній частині України пройде мокрий сніг. У решті областей — без опадів.

У столиці у цей день буде вітряно, без істотних опадів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що стиліст Тетяна Базлова розповіла, з якими модними трендами ми прощатимемося у 2022 році.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Мережі опублікували відео виверження вулкана в Японії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини