Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 24 грудня: де в Україні очікується мокрий сніг
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 24 грудня: де в Україні очікується мокрий сніг

Прогноз погоди в Україні на 24 грудня

23 грудня 2021, 18:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У п'ятницю в Україні очікується різке потепління. Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде хмарною. Проте вже вночі знову вдарять морози. Температура повітря опуститься в середньому до -12...-14 градусів. Про це повідомляється на сайті Укогідрометцентру.

Прогноз погоди на 24 грудня: де в Україні очікується мокрий сніг

Погода в Україні 24 грудня. Фото з відкритих джерел

За даними синоптиків, у північних областях країни 24 грудня очікується мокрий сніг. Температура повітря вдень опуститься до -4 градусів. На ніч очікується до -13 градусів.

У центральній частині країни прогнозується мокрий сніг протягом дня. Температура повітря вдень – від 1 до -1 градуса. На ніч стовпчик термометра опуститься до -13 градусів.

У південних областях разом із мокрим снігом прийде плюсова температура. Вдень синоптики обіцяють до 2 градусів. Однак уночі знову нагрянуть морози і температура повітря опуститься до -12 градусів.

Західну частину України завтра очікує мокрий сніг із дощем, який йтиме протягом дня і ночі. Синоптики відзначають, що вдень температура повітря становитиме до 4 градусів, а до ночі впаде до -7...-9 градусів.

Снігова погода 24 грудня очікується лише у східних областях країни. Удень температура повітря впаде до -5 градусів. На ніч очікується до -18 градусів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що у Полінезії почалося виверження вулкана. Наголошується, що вулкан викинув хмару газу на висоту 18 кілометрів. У Мережі з'явилися фото з місця події.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що в Росії помітили незвичне природне явище. Поруч із дослідницькою станцією на березі Білого моря вчені знайшли блакитні вогні на снігу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини