Головна Новини Суспільство події Про що депутатів Київради попередив Олексій Гриценко через благоустрій озера Вирлиця (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Про що депутатів Київради попередив Олексій Гриценко через благоустрій озера Вирлиця (ФОТО)

Гриценко розмістив на своїй сторінці скріншоти із персональним голосуванням столичних депутатів

22 липня 2021, 20:16
Поділіться публікацією:

Олексій Гриценко, син колишнього міністра оборони України Анатолія Гриценка, розкритикував депутатів Київської міської влади. У дописах на власній Facebook-сторінці громадський активіст зазначив, що начебто проживає у неправовій державі.

Про що депутатів Київради попередив Олексій Гриценко через благоустрій озера Вирлиця (ФОТО)

Олексій Гриценко відзначився зверненням до депутатів Київради. Фото із відкритих джерел

Гриценко порівняв буревій, який пошкодив паркан біля озера Вирлиця, із результатами майбутнього голосування депутатів Київради. Таким чином чоловік натякнув на проблемні питання, котрі виникають щодо реконструкції та благоустрою території навколо захаращеної сміттям Вирлиці.

У правовій державі питання мають вирішуватися згідно із законом, а не галасом у соцмережах. Та Олексій Гриценко діяв інакше, розмістивши на своїй сторінці скріншоти із персональним голосуванням київських депутатів.

"Обіцяю всім, хто не проголосує, таргетовану рекламу на ваші округи з поясненням, що саме ви дозволяєте зробити", — зазначив Гриценко у дописі.

Про що депутатів Київради попередив Олексій Гриценко через благоустрій озера Вирлиця (ФОТО) - фото 2
Про що депутатів Київради попередив Олексій Гриценко через благоустрій озера Вирлиця (ФОТО) - фото 3

За оцінками окремих юристів, такий допис Олексія Гриценка можна розцінити, як погрози та інформаційний тероризм. Відтак подібні дії підпадають під певні статті Кримінального кодексу.

Наразі відомо, що дехто із депутатів Київради вже подав відповідні звернення до правоохоронних органів, зокрема, до ДБР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини