Головна Новини Суспільство події Про переслідування Медведчука та тиск на ЗМІ пишуть впливові західні видання – експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Про переслідування Медведчука та тиск на ЗМІ пишуть впливові західні видання – експерт

Експерт навів приклад статті у відомому журналі

30 жовтня 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

Критична стаття у журналі Forbes – ще одне свідчення того, що з боку Заходу наростає невдоволення політикою української влади. Про це написав у Facebook експерт-міжнародник Данило Богатирьов, повідомляє 112 юа.

Про переслідування Медведчука та тиск на ЗМІ пишуть впливові західні видання – експерт

Віктор Медведчук, фото з відкритих джерел

"Один із важливих, на мій погляд, трендів цієї осені — наростання невдоволення чинною українською владою з боку західних партнерів", — висловив думку експерт.

"Посудіть самі: спочатку Христо Грозєв (читай "британські спецслужби") загрожує ОП публікацією розслідування у справі "вагнерівців". Потім з'являється "Досьє Пандори", з якого провідні західні ЗМІ "підсвічують" офшори політиків, запускаючи хвилю активного обговорення", — навів приклади експерт.

Зокрема, як повідомив Богатирьов, такий авторитетний журнал, як Forbes, прямо пише, що політика "деолігархізації" – це просто ширма для боротьби проти Медведчука.

"Потім стаття в журналі "Forbes", який читає вся світова ділова та політична еліта. Причому, у цій статті, крім визначення України як "корупційної Саудівської Аравії" (тобто корупція в Україні – як нафта в КСА), є і критика переслідування опонентів влади. Так, видання прямо пише, що насправді під виглядом "деолігархізації" розгорнули репресії проти опозиції в особі Віктора Медведчука", — аргументував експерт.

Автори Forbes, як звернув увагу Богатирьов, викрили українського політика, дійшовши висновку, що той вважає Медведчука своїм головним політичним опонентом.

"Автори "Forbes" дають зрозуміти, що влада воює проти Медведчука тому, що вважає його своїм головним політичним конкурентом, а "деолігархізація" – не більш як ширма. І, як бачимо, на Заході в це інформаційне прикриття більше не вірять", – наголосив експерт-міжнародник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини