Головна Новини Суспільство події Призначено нового ректор КНУ Шевченка
commentss НОВИНИ Всі новини

Призначено нового ректор КНУ Шевченка

До сих пір новий ректор займав посаду проректора з науково-педагогічної роботи

29 квітня 2021, 23:45
Поділіться публікацією:

Міністерство освіти і науки призначило ректором Київського національного університету імені Тараса Шевченка кандидата філософських наук, професора Володимира Бугрова, який переміг на виборах в березні. Про це повідомляє сайт вузу

Призначено нового ректор КНУ Шевченка

Володимир Бугров (фото з відкритих джерел)

Контракт з Бугровим вступає чинності 30 квітня 2021 року і триватиме до 29 квітня 2026 року.

"Наказом Міністра освіти і науки України ... ректором Київського національного університету імені Тараса Шевченка призначено Володимира Анатолійович Бугров терміном на п'ять років з 30 квітня 2021 року до 29 квітня 2026 роки як обраний за конкурсом на умовах, викладених в контракті", — йдеться в повідомленні університету .

Досі новий ректор займав посаду проректора з науково-педагогічної роботи.

Нагадаємо, засновник і генеральний директор Amazon Джефф Безос написав прощального листа акціонерам як глави компанії. У ньому він пообіцяв піклуватися про всіх співробітників і закликав не ставати "нормальними". Серед іншого засновник зазначив, що компанія стала прикладом для конкурентів, встановивши мінімальну зарплату $ 15 в годину, що збільшило середню зарплату в інших компаніях на ринку на 4,7%.

Як повідомляли раніше Міністерство внутрішніх справ України (МВС) оголосило в розшук колишнього ректора Національного авіаційного університету (НАУ) Володимира Ісаєнка, про що повідомляється на порталі МВС в розділі "Розшук". Ісаєнко був оголошений в розшук 23 лютого 2021 року, особа, що переховується від органів досудового розслідування. Ексректора звинувачують в грубому порушенні трудового законодавства та незаконне звільнення співробітників (ч. 1 ст. 172). Згідно з цією статтею йому загрожує штраф, позбавлення права обіймати певні посади до 5 років або виправні роботи до 2 років.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини