Головна Новини Суспільство події Призерка чемпіонату світу з біатлону пішла захищати Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Призерка чемпіонату світу з біатлону пішла захищати Україну

Христина Дмитренко каже, що стріляє влучно, тому у ворога немає шансів

13 травня 2022, 17:25 comments1167
Поділіться публікацією:
Чемпіонка юнацьких Олімпійських ігор та призерка чемпіонату світу з біатлону Христина Дмитренко змінила біатлонну гвинтівку на справжню зброю. Про це повідомляють у Міністерстві молоді та спорту.
Христина — чемпіонка юнацьких Олімпійських ігор та призерка чемпіонату світу з біатлону. У лютому дівчина мала взяти учать у міжнародних змаганнях в Італії, але рашисти зруйнували її плани. Попри це, Христина не розгубилися — тепер вона- мужня захисниця, яка не залишить жодних шансів ворогові.
"Я ніколи в житті не могла подумати, що все так буде. Ніхто не міг подумати. Але в мене немає страху перед ворогом. Стріляю я вміло, тому в окупантів не буде шансів, – каже дівчина, – нехай я тимчасово і змінила свою гвинтівку для біатлону на автомат, але яка б зброя не була в моїх руках, перебуваю я на змаганнях чи у війську – я стоятиму до кінця! Перемога обов’язково буде за нами",- переконана захисниця.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що чемпіон Всесвітніх ігор з тайського боксу пішов на фронт. Під час вторгнення Росії на територію України багато відомих спортсменів, артистів та музикантів взяли до рук зброю та поповнили лави ЗСУ. Чемпіон Всесвітніх ігор з тайського боксу Олег Приймачов також вирішив піти захищати свою країну від російських окупантів. Окрім цього, спортсмен ще й продав свою золоту медаль, аби допомогти українській армії та людям, які постраждали від агресії росії. Чемпіон Всесвітніх ігор з тайського боксу Олег Приймачов готовий до зустрічі з російськими окупантами. У ворога просто нема шансів після зустрічі з такими захисниками.

 Призерка чемпіонату світу з біатлону пішла захищати Україну

Христина Дмитренко пішла захищати Україну (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

אלכס

13 травня 2022, 18:59

Достойно,если так.


Новини