Головна Новини Суспільство події Призер Олімпійських ігор знявся у ролику про COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Призер Олімпійських ігор знявся у ролику про COVID-19

Михайло Романчук зауважив, що спортсмени вакцинувалися від COVID-19, щоб захистити себе та здобувати нові перемоги на міжнародних змаганнях

13 грудня 2021, 14:35
Поділіться публікацією:








Вакцинація від коронавірусної інфекції — найбільш дієвий спосіб не захворіти або перехворіти без ускладнень. Цю думку розділяють і відомі українці, зокрема мешканці Рівненської області. Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної державної адміністрації. 

Призер Олімпійських ігор знявся у ролику про COVID-19

Михайло Романчук - фото: Рівненська ОДА

Так, срібний та бронзовий призер Олімпійських ігор з плавання, уродженець Рівного — Михайло Романчук — взяв участь у відеоролику, де підтримав щеплення проти коронавірусу, зауваживши, що й сам вакцинувся. 

"Спорт — це моє життя. Щодня я тренуюсь, щоб достойно представляти  свою рідну країну і рідний край. Пандемія зупинила все. Ми, спортсмени, вакцинувалися від COVID-19, щоб захистити себе та здобувати нові перемоги на міжнародних змаганнях", — сказав спортсмен. 

Крім того, до українців звернувся і ректор Національного університету "Острозька академія", Герой України Ігор Пасічник: 

"COVID-19 вніс корективи і ми вимушені перейти на онлайн-навчання. Але жодні гаджети не замінять живого спілкування. Ми пройшли вакцинацію, адже в "Острозькій академії" ми довіряємо науці. І мріємо побачити наших спудеїв в стінах рідної альма-матері", — зазначає  ректор.

До відео також долучилася й інстаграм-блогерка з Рівного Ярина Кайзер. Вона закликала українців довіряти науці та зробити щеплення проти коронавірусного захворювання: 

"Можна сидіти вдома, читати плітки в Інтернеті та боятися вакцинації. А можна — довіритися лікарям та науці, вакцинуватися від COVID-19 та забути про обмеження. Ізоляція — не для мене. Я надихаюся від подорожей та руху. Тому ми вирішили вакцинуватися та забути про обмеження". 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини