Головна Новини Суспільство події Притула відреагував на білборди з ним в Харкові
commentss НОВИНИ Всі новини

Притула відреагував на білборди з ним в Харкові

Раніше в місті розвісили нібито передвиборчі білборди з шоуменом

18 травня 2021, 01:00
Поділіться публікацією:








Колишній кандидат від "Голосу" на мерських виборах у Києві, один з фронтменів партії і телеведучий Сергій Притула запевнив українців, що не балотуватиметься на виборах мера Харкова, про що останнім часом поширюються чутки.

Притула відреагував на білборди з ним в Харкові

Бігборд з Притулою. Фото: t.me/maksnazar

Про це йдеться у відеозверненні Притули на Youtube.

Притула відреагував на повідомлення про те, що він буде одним з кандидатів на крісло мера Харкова. Раніше в місті розвісили нібито передвиборчі білборди з шоуменом.

"Останнім часом країною ширяться чутки про те, що я буду балотуватися на посаду харківського міського голови. І ось настав час сказати чесно і відверто. Я — ні! Я не буду кандидатом на посаду харківського міського голови, я навіть не збирався. Я переконаний, що главою Харкова має бути людина, яка живе в Харкові. Я, Сергій Притула, живу в Києві, і у мене зовсім інші плани", — сказав він.

За його словами, він не знав, хто придумав і вкинув ідею в маси, що він збирається балотуватися в Харкові.

"Може, хтось так розважається. Я можу у два слова розповісти про те, як це лайно накидають на вентилятор. В кінці квітня на кількох "ватних" телеграм каналах з'явилася інформація, що я нібито збираюся балотуватися в Харкові", — додав він.

Як повідомляли раніше політтехнолог, політичний консультант Ганна Бикова підкреслює, що ще до призначення виборів у Харкові (а їх призначили у квітні — на 30 жовтня поточного року), незабаром після смерті колишнього мера Геннадія Кернеса, було зрозуміло, що самими топовими претендентами на цей пост є в.о. мера Харкова — Ігор Терехов, а також колишній мер — Михайло Добкін. Читайте більше в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини