Головна Новини Суспільство події При Януковичі РФ фактично керувала Україною - Гордон
commentss НОВИНИ Всі новини

При Януковичі РФ фактично керувала Україною - Гордон

Два останніх міністра оборони України Павло Лебедєв та Дмитро Саламатін були взагалі громадянами Росії, вважає засновник інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон

8 травня 2021, 04:35
Поділіться публікацією:

Під час президентства втік в РФ Віктора Януковича на керівних посадах в Україні були громадяни Росії.

При Януковичі РФ фактично керувала Україною - Гордон

Дмитро Гордон (фото з відкритих джерел)

Про це в ефірі "Свобода слова Савіка Шустера" заявив засновник інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон.

"Президент Янукович втік, на керівних посадах в Україні після Майдану агентура КГГБ СРСР і ФСБ Росії. В армії воювати практично нікому, тому що армія не має", — сказав він.

За його словами, фактично, Росія управляла Україною, як через своїх громадян, так і через свою агентуру.

"Два останніх міністри оборони України Лебедєв (Павло Лебедєв — Ред.) І Саламатін (Дмитро Саламатін — Ред). Були взагалі громадянами Росії. Не просто агентами, а громадянами Росії. Голова СБУ часів Януковича перед Майданом Якименко (Олександр Якименко — Ред.) теж був громадянином Росії ", — заявив Гордон.

Нагадаємо, Дмитро Гордон попередив, що Україна найближчим часом чекають серйозні випробування, нібито 15 березня вся країна переживе "важкий день". Про це він заявив в ефірі телеканалу "Україна 24". "15 березня, понеділок, стане важким днем для українського суспільства, тому що я думаю, що інформація, яка буде озвучена 15 березня, стане історичною для України, і у вівторок ми це будемо обговорювати. Я не можу говорити про це — все, кому треба знати, знають ", — сказав Гордон. Він додав, що 15 березня стане "своєрідним вододілом" для українського суспільства. "Більше мені говорити не можна. Ви пам'ятаєте, як ми з вами анонсували Навального тут, не називаючи, що буде? Це не Навальний, але ми анонсуємо зараз: 15 березня. Це дуже серйозно", — заявив журналіст.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Леонид Сарест

8 травня 2021, 21:24

Да, живем мы при капитализме, и даже ангел - президент подчиняется законам рынка и давлению пираний, которые рынок производит.Но светлый открыт для света. Лучше павший на поле политике романтик, чем прагматичный барыга.

Александр

8 травня 2021, 11:44

А сейчас -все кому не лень


Новини