Головна Новини Суспільство події Президент Палестини раптово зібрався до Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Палестини раптово зібрався до Москви

Президент Палестини Махмуд Аббас на тлі війни приїде до Росії

10 жовтня 2023, 08:00 comments1199
Поділіться публікацією:

На тлі непростої ситуації в країні президент Палестини Махмуд Аббас готує візит до Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомив посол Палестини в Росії Абдель Хафіз Нофаль, пише російське пропагандистське видання "РБК".

Президент Палестини раптово зібрався до Москви

Махмуд Аббас. Фото: із відкритих джерел

Нофаль заявив, що палестинська адміністрація підтримує з Москвою щоденні контакти і зараз триває підготовка до візиту президента Аббаса.

"Ми очікуємо на офіційну заяву від Кремля, від російської сторони про те, коли відбудеться візит. Досягнуто домовленості про те, що пан Аббас приїде сюди, до Москви", – заявив дипломат.

При цьому про подробиці візиту не повідомляється, як і не повідомляється, чим викликана така раптовість візиту саме до столиці Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — атаки бойовиків ХАМАС на Ізраїль, що розпочалися у суботу, 7 жовтня, були сплановані за кілька тижнів до цього за сприяння іранських спецслужб. Про це пише The Wall Street Journal із посиланням на високопоставлених членів ХАМАСу та Хезболли. При цьому в Держдепі США заявили, що доказів причетності Ірану до цих подій поки що немає. Сам офіційний Тегеран, як і у випадку з поставками росіянам дронів Shahed, заперечує свою причетність до атаки ХАМАС на Ізраїль, при цьому в заявах підтримує дії палестинських бойовиків. Ну, а Рада безпеки ООН, що зібралася за ситуацією в Ізраїлі, жодних дій і заяв у результаті не ухвалила. Експерти проаналізували дані заяви спеціально для видання "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – спливають моторошні дані про масові розстріли та захоплення у заручники людей на молодіжному фестивалі поблизу сектору Газа. Посол Ізраїлю в ООН Гілад Ердан заявив, що потрібно знищити ХАМАС, переговори неможливі. При цьому в Армії оборони Ізраїлю (ЦХАЛ) зазначають, що на півдні Ізраїлю вже понад дві доби тривають запеклі бої, а по Газі завдаються масовані ракетні та бомбові удари. Які основні висновки можна зробити зараз? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся з цими питаннями до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rbc_news/82648
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини