Головна Новини Суспільство події Президент МГЗ Штефан Цохлінг запевнив керівництво Миколаївщини у подальшій співпраці
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент МГЗ Штефан Цохлінг запевнив керівництво Миколаївщини у подальшій співпраці

МГЗ презентує керівництву Миколаївщини проєкти з соціальних інвестицій на 2022 рік

6 грудня 2021, 12:40
Поділіться публікацією:

Президент МГЗ Штефан Цохлінг запевнив керівництво Миколаївщини у подальшій співпраці

Керівництво області із президентом Миколаївського глиноземного заводу, фото прес-служби Миколаївської облради

Миколаївська обласна державна адміністрація підтримує модернізацію МГЗ за умови створення соціальних програм та збереження робочих місць. Про це під час зустрічі керівництва області з президентом Миколаївського глиноземного заводу повідомив голова облдержадміністрації Віталій Кім.

"Я прийшов з бізнесу та добре розумію що потрібно бізнесу від влади. І не можу собі дозволити змінитися, тому що я тут для того, щоб бізнес розвивався", – зазначив Кім.

На думку керівника області, зустріч з президентом МГЗ сприятиме поглибленню співробітництва між підприємством та органами місцевого самоврядування.

Водночас голова обласної ради Ганна Замазєєва запевнила Штефана Цохлінга, що влада буде допомагати й всіляко підтримувати підприємство та сподівається на таку ж підтримку Миколаївської області зі сторони заводу.

"Миколаївський глиноземний – завжди був соціально-відповідальним бізнесом. Тому ми прагнемо, аби МГЗ розвивався, а робочі місця були збережені. Тож маємо над чим працювати разом", – вважає Замазєєва.

Зі свого боку президент заводу наголосив, що підприємство продовжить співпрацю з інвестиційними програмами та проєкти з розвитку інфраструктури регіону.

"МГЗ вже багато чого зробив для міста та області, але ми не плануємо зупинятися на досягнутому, навпаки – ми будемо інвестувати в розвиток інфраструктури та освіту. На наступній зустрічі я презентую наше бачення по соціальним інвестиціям та проєктам на 2022 рік", – зазначив Цохлінг.

Раніше Цохлінг заявив, що Миколаївський глиноземний завод зосередить зусилля на модернізації та захисті екології.

На початку листопада Штефан Цохлінг був призначений президентом МГЗ. Він один із найдосвідченіших менеджерів у європейській автомобільній промисловості, який працював у Magna International, HSBC Investment Banking та інших великих міжнародних компаніях фінансового та промислового сектору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини