Головна Новини Суспільство події Президент ФБУ Шевченко жорстко відповів Кості Калоші: зрадник, сепар та нікчема
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент ФБУ Шевченко жорстко відповів Кості Калоші: зрадник, сепар та нікчема

Кирило Шевченко стверджує, що Костя Калоша сховався в Ізраїлі та звідти критикує захисників України

31 березня 2023, 12:02
Поділіться публікацією:

Сепаратист Костянтин Бідовий, відомий на прізвисько Костя Калоша, сховався в Ізраїлі і звідти погрожує та шантажує захисників, які звільняють Україну від російських окупантів. Про це заявив президент Федерації боксу України Кирило Шевченко у відеозверненні .

Президент ФБУ Шевченко жорстко відповів Кості Калоші: зрадник, сепар та нікчема

Кирило Шевченко. Фото: з відкритих джерел


Шевченко нагадав, що з перших днів повномасштабної війни Калоша співпрацював із росіянами, хотів стати окупаційним комендантом Білогородки на Київщині. Тому є багато свідчень у ЗМІ.

"Коли зрозумів, що нічого ні йому, ні окупантам тут не світить, втік, рятуючи свою боягузливу дупу, залишивши своїх дітей. До Молдови, потім до Ізраїлю. і зокрема "Альфу". Героїв, які сьогодні у найгарячіших точках фронту захищають Україну та гинуть за неї", — заявив Кирило Шевченко.

Президент ФБУ стверджує, що у своїх відео Калоша називає їх "мерзотами", "зборищем дегенератів". Погрожує опублікувати якісь секретні документи, загрожує міжнародним судом "нашому злочинному режиму", пускає в хід кремлівську методику про українських "неонацистів".

"Калоша не просто засикло і зрадник, він ще й дуже тупий. Він вважає, що в Ізраїлі він "в будиночку", що там він недосяжний. Він так і не зрозумів: безпечних місць на землі для таких виродків, як він, як його дружок Ківа, як їхні кремлівські господарі, більше немає. Українські патріоти його знайдуть і зрадять правосуддю. Тож кому і загрожує суд, то це Калоше. Чесний і суворий український суд", — попередив президент ФБУ.

Кирило Шевченко впевнений, що за зраду України, помагання російським мародерам, вбивцям та ґвалтівникам, за підривну діяльність проти держави та наркоторгівлю у мирний час.

Шевченко висловив думку, що Костя Калоша цілком може претендувати на довічне ув'язнення.

"Калоша ниє, що його всі ненавидять і переслідують через його етнічне походження", – заявив президент ФБУ.

Кирило Шевченко назвав це маренням: "Тебе ненавидять і переслідують за те, що ти зрадник і сепар. За те, що ти боягузлива нікчема, здатна тільки молоти мовою і тікати, як твоїй шкурі загрожує небезпека. Від усіх не втече. Суд близько. Калоша відмовляється в це вірити, але в глибині душі знає, що це правда. І, повірте, йому дуже страшно.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бог

31 березня 2023, 11:26

Во-первых,сепары и манкурты-это украинцы со славаукраинским веществом вместо мозгов.Ваши предки предали православную веру еще в 11 веке,принявши католичество и якобы помощь от тогдашнего Запада для борьбы с татаро-монголами.Но Запад так и не пришел на помощь.Теперь у вас в друзях западные мутанты-педерасты.Скажи мне кто твой друг и я скажу кто ты.Дальше продолжать не буду,прислужники Сатаны .


Новини