Головна Новини Суспільство події Презентація Apple 15 вересня: якими новинками похвалилася корпорація
commentss НОВИНИ Всі новини

Презентація Apple 15 вересня: якими новинками похвалилася корпорація

Довгоочікуваний iPhone 12 представлений на презентації так і не був

15 вересня 2020, 23:32
Поділіться публікацією:

Перша осіння презентація новинок корпорації Apple в цьому році пройшла сьогодні, 15 вересня, в онлайн форматі. Про це повідомляє iPhones.ru.

Презентація Apple 15 вересня: якими новинками похвалилася корпорація

Джерело: itc.ua

На самому початку заходу генеральний директор Apple Тім Кук анонсував порядок проведення презентації, відразу попередивши присутніх про те, що iPhone 12 представлений не буде.

Вечір був присвячений анонсам розумних годинників і оновленню лінійки iPad. Нижче — деталі:

1.Часи Apple Watch Series 6

Презентація Apple 15 вересня: якими новинками похвалилася корпорація - фото 2

Першою новинкою презентації стали розумні годинники шостого покоління. "Відкатом" в наповненні пристрою стала відсутність Force Touch — екран годинника тепер не розпізнає силу натискання.

У той же час, модель доповнена пульсоксиметром, який дозволяє визначити рівень кисню в крові. Вимірювання займає всього 15 секунд, вбудована система повідомлень дозволить стежити за показником протягом дня.

Серйозним доповненням стали просунуті циферблати з функцією виведення даних як про стан здоров'я користувача, так і, наприклад, про параметри зйомки і положення сонця для фотографів.

Apple Watch Series 6 оснащені процесором S6 на базі Apple A13, тому модель на 20% швидше Series 5. Яскравість дисплея в режимі Always-on зросла в 2,5 рази. Крім того, у пристрої є високоточний висотомір.

Новинка може комплектуватися так званим Монобраслетом — суцільним силіконовим, шкіряним або плетеним браслетом без застібки.

Новий годинник обзавелся дитячим і сімейним режимом. Дитячий режим в пристрої дозволяє стежити за місцем розташування дитини, його успішністю і здоров'ям. Сімейний режим дозволить швидше ділитися між собою новинами і фотографіями.

▪ Вартість Apple Watch Series 6: від 13800 грн. Старт продажів вже в цю п'ятницю, а передзамовлення вже доступне.

2. Apple Watch SE

Презентація Apple 15 вересня: якими новинками похвалилася корпорація - фото 3

Ця модель є бюджетним варіантом лінійки.

Управляє роботою пристрою процесор Apple A5. Статистику і дані з годинника можна транслювати на iPhone, iPad або Apple TV.

▪ Вартість Apple Watch SE: від 9300 грн.

3. Додаток для занять спортом Fitness

Презентація Apple 15 вересня: якими новинками похвалилася корпорація - фото 4

Apple Fitness створений для того, щоб користувач отримував персональні рекомендації і плани тренувань. За кордоном доступ до нього анонсований на кінець року.

Підписка на додаток буде коштувати $ 9.99 в місяць або $ 79.99 в рік. Для деяких країн сервіс буде доступний в максимальному пакеті підписки Apple One.

4. Єдина підписка на всі сервіси Apple One

Презентація Apple 15 вересня: якими новинками похвалилася корпорація - фото 5

Єдиний пакет послуг буде включати в себе програми: Apple Music, Apple TV, Apple Arcade і додаткове місце в сховищі iCloud. Вартість такого варіанту буде обходитися $ 14,95 щомісяця або в $ 19.95 при оформленні сімейної підписки.

У країнах, де будуть доступні сервіси News і Fitness, з'явиться варіант підписки Premier за ціною $ 29.95.

5. iPad 8-го покоління

Презентація Apple 15 вересня: якими новинками похвалилася корпорація - фото 6

Економ-гаджет має звичний дизайн. Він працює на процесорі Apple A12, який прискорює роботу пристрою на 40% попереднього iPad своєї лінійки.

Пристрій підтримує застарілий Apple Pencil 1-го покоління.

Ціна iPad 8-го покоління — від 11 тисяч грн за варіант з об'ємом пам'яті 32 Гб і без LTE. Старт продажів вже в п'ятницю.

6. iPad Air 4

Презентація Apple 15 вересня: якими новинками похвалилася корпорація - фото 7

Планшет виконаний в дизайні iPad Pro з тонкими рамками. Також в ньому відсутня кнопка Додому. Кольорові варіації гаджета представлені в зеленій, золотий, сірої та сріблястій гамі.

Новий iPad Air працюватиме під управлінням процесора A14 Bionic. Для зарядки і підключення аксесуарів використовується порт Type-C, на корпусі присутній Smart Connector для підключення фірмової клавіатури. Гаджет підтримує стилус Apple Pencil другого покоління.

Цікавою особливістю планшета є сканер відбитків Touch ID, який тепер вбудований в кнопку живлення на торці. При цьому, Face ID в моделі немає.

За відображення картинки відповідає Liquid Retina Display з роздільною здатністю 2360 х 1640, а камера у планшета в 12 МП, f / 1.8 з можливістю зйомки 4K-відео і стабілізацією зображення.

Ціна iPad Air 4 — від більш 20 тис грн на модель на 64 Гб без LTE. Старт продажів в жовтні.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Apple впроваджує нові правила для розробників додатків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини