Головна Новини Суспільство події Премія за вагітність: за якої умови у Івано-Франківську озолотять одну із жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Премія за вагітність: за якої умови у Івано-Франківську озолотять одну із жінок

Мер Івано-Франківська вирішив боротись із міфами щодо побічних дій вакцинації за допомогою грошових стимулів

7 вересня 2021, 09:56
Поділіться публікацією:

Премія за вагітність: за якої умови у Івано-Франківську озолотять одну із жінок

В Івано-Франківську преміюють за вагітність після вакцинації, фото із відкритих джерел

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків під час оперативної наради міськради доручив преміювати першу жінку, яка завагітніє після вакцинації від коронавірусу. Про це повідомляє місцеве видання "Галицький кореспондент".

Так Руслан Марцінків сподівається розвіяти міфи, відносно того, що вакцинація від коронавірусу може стати завадою для зачаття й виношування дитини.

Голова міськздорову Івано-Франківська Марія Бойко також нарікає на те, що містом ширяться безпідставні чутки про те, що шеплення від COVID спричиняє безпліддя, в той час як введення антиковідної вакцини жодним чином не впливає на репродуктивні функції ані жінок, ані чоловіків.

"Ту, яка перша завагітніє після вакцинації – хочу преміювати. Я серйозно говорю, дамо 100 тисяч”, – публічно заявив Руслан Марцінків.

У відповідь на ініціативу міського голови Марія Бойко зізналась, що доки не уявляє, як точно визначити кого саме і коли слід преміювати, але певна, що найближчим часом разом із лікарями буде визначено як це зробити максимально точно, щоб дотриматись слова мера.  

Нагадаємо, що це не перше грошове заохочення популяризації профілактики коронавірусу від Руслана Марцінківа. Раніше міський голова Івано-Франківська ініціював виплату грошових премій вчителям, які вакцинувались від COVID.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у мерії Івано-Франківська вакцинацію працівників від коронавірусу зробили добровільно-примусовою, а тим, хто відмовляється вакцинуватись – вказують "на двері". Такий підхід до організації імунізації відверто обурив омбудсмена із прав людини Людмилу Денисову, яка звернулась з цього приводу до Руслана Марцінківа офіційно, у письмовій формі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

9 вересня 2021, 07:16

Витамины и минералы для беременных по триместрам заказывай здесь https://dnsp.com.ua/g22712273-privet-dekret-bad


Новини