Головна Новини Суспільство події Представники виноробної галузі розповіли, чи відбудеться у Житомирі профільний форум Wine Week
commentss НОВИНИ Всі новини

Представники виноробної галузі розповіли, чи відбудеться у Житомирі профільний форум Wine Week

Міжнародний форум Odessa Wine Week проходитиме з 25 по 29 травня 2022 року

13 грудня 2021, 03:50
Поділіться публікацією:

Виробники та переробники винограду, а також представники виноробної галузі, що проведуть 25-29 травня міжнародний форум Odessa Wine Week в Одесі, розповіли, що профільний форум можна провести у Житомирі.

Представники виноробної галузі розповіли, чи відбудеться у Житомирі профільний форум Wine Week

Володимир Печко - фото з відкритих джерел


"Поки що ми не планували у Житомирі заходів, але це не означає, що насправді його не буде. Для того щоб провести захід, потрібно щоб необхідна наявність залів, аудиторія, але ми цього року працювали з туристичними партнерами, які готові співпрацювати з нами та які готові приїхати. І тоді в Житомирі з'явиться своя організація", — розповіла керівник проектів "Експо-юг-сервіс" Белла Ханамерян на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна".


За словами голови громадської організації "Укрсадвінпром" Володимира Печка, Одеса невипадково була обрана для такого грандіозного заходу

"Тут знаходяться найбільші виноробні. Але українські вина потрібно просувати по всій території та у різних регіонах зараз проводяться винні заходи, що у свою чергу розвиває винний туризм", — сказав Печко.


Нагадаємо, організатор форуму Белла Ханамерян уточнила, що цього року партнерами заходу Wine Week стали 30 міжнародних компаній. Крім того, на Odessa Wine Week-2021 виступило 87 спікерів та експертів з 18 країн, проведено профільні доповіді та дискусії з 40 тем, всього подію відвідало понад 3 тис. осіб. За її словами, у 2022 році на форумі анонсовано проекти, серед яких розмови про вино та інтеграцію України у світову винну спільноту Wine Future Forum, а також конкурс Odessa Wine&Spirit awards.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини