Головна Новини Суспільство події Пожежна небезпека, штормове попередження та грозові зливи: яка погода очікує на Україну 15 червня
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежна небезпека, штормове попередження та грозові зливи: яка погода очікує на Україну 15 червня

Прогноз погоди в Україні на 15 червня

14 червня 2022, 23:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У середу в деяких областях України продовжаться грозові зливи. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Пожежна небезпека, штормове попередження та грозові зливи: яка погода очікує на Україну 15 червня

Погода в Україні

За даними синоптиків, 15 червня дощі та грози очікуються у наступних областях країни: Харківській, Луганській, Донецькій, а також Запорізькій. Температура повітря вдень у цих областях очікується до 25-26 градусів, а вночі – від 15 до 17 градусів тепла.

Синоптики зазначили, що у Запорізькій області дощ йтиме лише у ніч на 15 червня. Вдень опади не очікуються. В решті трьох областей грозові зливи будуть як уночі, так і протягом усього дня.

15 червня у східній та південно-східній частині грози, вдень в окремих районах град та шквали 15-20 м/с (I рівень небезпеки, жовтий). 14-17 червня в Україні, крім більшості західних, 15-16 червня, та східних областей та Криму переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

В решті областей України 15 червня згідно з прогнозом буде хмарна погода. У північній частині температура повітря підніметься до 25 градусів вдень. У центральній – до 26 градусів. У західних областях до 24 градусів, а на півдні — до 28 градусів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що передав окупантам інформацію про поліцейських: зрадником на Херсонщині виявився медик-чиновник. Медик зібрав для ворогів та передавав їм дані про місцевих поліцейських. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що колишній ватажок "ДНР" спрогнозував розпад РФ, розповівши, яка доля чекає на Путіна. Терорист вважає, що такий сценарій більш ніж реальний зараз. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що опубліковані фотографії наслідків ракетних ударів під Прилуками. За фактами ворожих атак розпочато досудове розслідування.

Також "Коментарі" інформували про те, що   депутат від партії Путіна пропонує "скасувати" незалежність України та країн Балтії: подробиці. У РФ вигадали черговий маразм про "скасування" незалежності прибалтійських країн та України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини