Головна Новини Суспільство події Повів дітей до лісу: у Краматорську чоловіка звинувачують у зґвалтуванні 11-річної дівчинки
commentss НОВИНИ Всі новини

Повів дітей до лісу: у Краматорську чоловіка звинувачують у зґвалтуванні 11-річної дівчинки

46-річний чоловік зґвалтував неповнолітню у лісосмузі

30 вересня 2021, 18:45
Поділіться публікацією:

У Краматорську 46-річний місцевий житель скоїв сексуальне насильство над 11-річною дитиною. Він хитрощами виманив її за місто і зґвалтував у лісовій посадці.  Правоохоронці арештували  зловмисника, відправивши у СІЗО. Про це інформує  Донецька обласна прокуратура.

Повів дітей до лісу: у Краматорську чоловіка звинувачують у зґвалтуванні 11-річної дівчинки

Дівчинка прийшла на зустріч з друзями (фото з відкритих джерел)

За інформацією наглядового відомства, городянин задумав скоїти лихе ще влітку, коли тривали шкільні канікули. На прикметі мав малолітню знайому. Він набрав номер телефона школярки й запропонував зустрітись, щоб пригостити її морозивом.

Натомість він повів підліткову компанію, двох дівчаток і хлопчика, до лісової посадки. Схопив 11-річну знайому за руку і потягнув ще далі. Погрожуючи їй вбивством, запропонував дитині зайнятись з ним сексом. Школярка відмовила ґвалтівнику і хотіла втекти, але зловмисник знову почав сипати погрозами та лаятись.

У безлюдному місці він скоїв над своєю 11-річною жертвою, скориставшись її розгубленістю та шоком, сексуальне насильство неприродним способом. Приятелі потерпілої школярки розповіли про цю біду своїм рідним, які й прийшли до поліції з тривожним повідомленням.

Зараз здійснюється досудове розслідування цього важкого  злочину.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  стали відомі нові подробиці про педофіла з Рівненщини. 8 років тюрми за сексуальне насильство, вчинене над неповнолітньою, отримав 29-річний місцевий житель. Справа розглядалася Костопільським районним судом, який призначив педофілу таке суворе покарання в місцях позбавлення волі.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини