Головна Новини Суспільство події Повернення в Україну відомих брендів: у МЗС підтвердили інформацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Повернення в Україну відомих брендів: у МЗС підтвердили інформацію

Як український ринок приваблює глобальні бренди

8 березня 2024, 14:05
Поділіться публікацією:

Міністерство закордонних справ України оголосило про повернення в країну відомих модних брендів Inditex Group: Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho та Zara Home. Цей крок є результатом цілеспрямованої роботи українського уряду, започаткованої з ініціативи президента країни з 2022 року.

Повернення в Україну відомих брендів: у МЗС підтвердили інформацію

Від McDonald's до Zara: міжнародні бренди повертаються до України

“За дорученням президента України з 2022 року МЗС веде системну роботу з усіма провідними міжнародними брендами, які залишили український ринок через початок повномасштабної війни РФ для відновлення їхньої роботи в Україні. Повернення Inditex є наступним кроком після відновлення роботи McDonald's, H&M та інших", – зазначили у міністерстві.

Ця ініціатива покликана не лише повернути на український ринок високоякісні товари та послуги, а й стимулювати створення нових робочих місць, підтримати місцеву економіку та, що найважливіше, надіслати потужний сигнал міжнародній спільноті про непохитність та відкритість України до співпраці та розвитку.

Повернення таких гігантів рітейлу, як Inditex, слідує за успішним відновленням роботи інших світових брендів в Україні, включаючи McDonald's та H&M, що підкреслює довіру до українського ринку. Ця довіра не лише сприяє економічному зростанню, а й зміцнює міжнародний імідж України як країни, здатної долати виклики та рухатися вперед навіть у найважчі часи.

Міністерство закордонних справ наголошує, що робота із залучення міжнародного бізнесу в Україну триває. Це не лише крок до зміцнення економічного потенціалу країни, а й чіткий сигнал про її відкритість до глобального партнерства та інтеграцію у світову економіку.

"Коментарі" писали, що відомий своїм унікальним стилем та доступністю, Zara знову готує щось особливе для своїх шанувальників. Але крім останніх трендів та новинок, є дивовижні факти про бренд , які могли залишитися за лаштунками. "Коментарі" знайшли п'ять маловідомих деталей про Zara, які змусять вас подивитись цей бренд під новим кутом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 березня 2024, 14:18

Це чудово! Свято розкоші продовжується! Бо корумпованим чиновникам вже набридло купувати одні золоті прикраси елітні авто та золоті унітази. Вони вимагають різноманіття, щоб було куди витрачати західні гроші. Цікаво що все це у повній безпеці як: центри прийняття рішень. Хтось там десь за них воює, кому постійно міські промивають, що він відстоює те життя де ніколи не буде рівним цим державним боярам.


Новини