Головна Новини Суспільство події Потепління та мокрий сніг з дощем: якою буде погода в Україні 31 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Потепління та мокрий сніг з дощем: якою буде погода в Україні 31 грудня

Прогноз погоди в Україні на 31 грудня

30 грудня 2021, 20:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Напередодні головного свята року в Україну прийде потепління та практично всі області накриє мокрий сніг із дощем. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Потепління та мокрий сніг з дощем: якою буде погода в Україні 31 грудня

Прогноз погоди в Україні на 31 грудня. Фото з відкритих джерел

Синоптики зазначають, що у північній частині країни завтра очікується до 2 градусів тепла вдень і до -4 градусів. Протягом дня мокрий сніг знятиметься дощами.

У центральних областях, як і у південних, упродовж дня буде тепло. За прогнозом, очікується до +3 градусів. При цьому синоптики також обіцяють дощі та мокрий сніг. Вночі стовпчик термометра впаде до -3 градусів.

У західній частині країни 31 грудня мокрий сніг із дощем очікується лише у Житомирській та Вінницькій областях. Вдень температура повітря підніметься до 3 градусів вище за 0, а до ночі впаде до -3. У інших областях буде дощова погода. За прогнозом, вдень очікується від +4 до +6 градусів. Вночі температура зменшиться до 2 градусів тепла.

Області на Сході країни завтра накриють сніг. Вдень, як зазначають синоптики, у східних областях в Україні температура повітря буде до -4 градусів. А вночі температура опуститься до -10 градусів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" писало про те, що Сполучені Штати Америки накрили сильні снігопади. У Каліфорнії було побито рекорд висоти снігового покриву, висота якого перевищує чотири з половиною метри. Таким чином було побито подібний рекорд, який було встановлено у грудні 1970 року. Тоді висота снігового покрову становила 455 сантиметрів.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Бразилія страждає від масштабних повеней. У бразильському штаті Баія стихія забрала життя щонайменше 18 людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини