Головна Новини Суспільство події Постпред України в ООН: у РФ залишився єдиний правильний шлях
commentss НОВИНИ Всі новини

Постпред України в ООН: у РФ залишився єдиний правильний шлях

Постійний представник України в ООН Сергій Кислиця наголосив, що Київ не має наміру торгувати своїми територіями і продовжуватиме звільняти свою землю

9 вересня 2022, 08:05
Поділіться публікацією:

Україна продовжуватиме давати відсіч агресора, поки останній її дюйм землі не виявиться звільненим. У ситуації, що склалася для Росії представляється єдиний правильний і можливий вихід із ситуації — здатися і відійти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook постійного представника України в ООН Сергія Кислиці.

Постпред України в ООН: у РФ залишився єдиний правильний шлях

Сергій Кислиця. Фото: з відкритих джерел

Український дипломат зазначив, що, розпочавши агресію проти України у 2014 році, вторгнувшись до України у лютому 2022 року, Росія порушила норми та принципи практично всіх основних міжнародних документів, у тому числі двосторонніх та багатосторонніх угод, Гельсінського заключного акту та, в першу чергу, Статут ООН.

Кислиця зазначив, що Україна захищає себе, Європу, мир та Статут ООН, і боротиметься доти, доки не буде звільнено останній дюйм її суверенної території, включаючи Крим.

"Ми боротимемося з окупантами доти, доки не будуть розбиті всі російські солдати, які зайшли в Україну. Єдине, що Путін може зробити, щоб врятувати життя своїх солдатів, це наказати їм негайно відступити", — підкреслив постпред.

Він нагадав, що завдяки глобальній єдності, ленд-лізу, допомозі американського народу та інших союзників вдалося перемогти Гітлера.

"Зло Путіна, як і Гітлера, вимагає глобальної відповіді. Так було під час Другої світової війни. Зараз це так, і Україна та її союзники роблять усе можливе, щоб забезпечити таку відповідь", — продовжив Кислиця.

Як доказ спільних зусиль дипломат навів звільнення українських територій, яке активно продовжується в Харківській та Херсонській областях.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США поставили Україні одну з найточніших передових зброї: про що йдеться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини