Головна Новини Суспільство події Посли країн "Великої сімки" привітали українців з Днем вишиванки (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Посли країн "Великої сімки" привітали українців з Днем вишиванки (фото)

Посли країн "Великої сімки" висловили свою повагу до укранців та їхніх традицій в День вишиванки

20 травня 2021, 11:28
Поділіться публікацією:

Посли країн "Великої сімки" привітали громадян України з Днем вишиванки. Представники G7 одягнули вишиванки та зробили святкове спільне фото. Про це повідомляється в офіційному Twitter головування Британії у "Групі підтримки" послів G7 в Україні.

Посли країн "Великої сімки" привітали українців з Днем вишиванки (фото)

Посли G7 святкують День вишиванки. Фото: info-one.ua

"Група послів країн "Великої сімки" з підтримки реформ бажає Україні гарного Дня вишиванки!" — так підписане спільне фото послів.

Привітав країну і посол Японії в Україні Такаші Кураі. Чоловік записав відеозвернення на своїй Фейсбук-сторінці.

"Ми всі у Посольстві Японії дуже любимо Україну з її прекрасними традиціями та добрих серцем українців", — заявив посол.

Також Такаші Кураі додав, що йому "завжди приємно бути разом з українським народом у день вишиванки, яка є символом традицій, гордості та любові українського народу до рідної землі".

Зазначимо, що "Велика сімка" (G7) — міжнародний клуб урядів семи високорозвинених країн світу (США, Японія, Німеччина, Британія, Франція, Італія, Канада). Лідери цих країн регулярно зустрічаються для обговорення спільних економічних проблем і намагаються узгоджувати свою економічну політику.

Нагадаємо, що державна Дума Російської Федерації затвердила вихід країни із Договору про відкрите небо. У Кремлі звинуватили у цьому США, які покинули Договір про відкрите небо ще у листопаді 2020 року. У Вашингтоні наголошують, що це сталося через невиконання Росією своїх зобов'язань у межах договору. Натомість РФ вважає ці звинувачення "надуманим приводом" і такі дії США, на їхню думку, порушили баланс інтересів інших держав-учасниць. Детальніше про ситуацію читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини