Головна Новини Суспільство події «Поселили в місцевий бордель»: туристи, які застрягли в Занзібарі, розповіли про умови проживання (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Поселили в місцевий бордель»: туристи, які застрягли в Занзібарі, розповіли про умови проживання (ВІДЕО)

Компанія-перевізник стверджує, що все під контролем

15 лютого 2021, 16:17
Поділіться публікацією:

Із 13 лютого в Занзібарі вимушено знаходяться 180 українських туристів. Через неполадки із літаком їм довелося затриматися на території африканської країни, але компанія-перевізник, як жаліються пасажири, жодним чином не допомагає їм повернутися додому. Про жахливі умови перебування в Занзібарі розповіли дві українки, записавши відео для Telegram-каналу "PavlovskyNews".

«Поселили в місцевий бордель»: туристи, які застрягли в Занзібарі, розповіли про умови проживання (ВІДЕО)

Українці третю добу не можуть покинути Занзібар. Фото: Олексій Беспалов

Дві Катерини, які вже третю добу вимушені чекати посадки на літак додому, просять журналістів, блогерів, депутатів і просто всіх небайдужих людей певним чином посприяти у поверненню українських пасажирів додому.

Якісь технічні причини, деталі яких українцям не повідомили, зупинили їх політ до Києва. Як розповідають жінки на відео, компанія-перевізник SkyUp Airlines самостійно не виходить на зв’язок із пасажирами — доводиться шукати телефони й самим "видзвонювати" адміністрацію.

Обидві Катерини жаліються на нелюдські умови, в яких доводиться нині жити. По-перше, їм та їхнім братам та сестрам по нещастю вже тричі доводилося приїздити до аеропорту. Утім, жодного разу далі паспортного контролю українці не заходили — рейс знову і знову відкладали. Зрештою туристів розділили на групи та спробували розселити у місцевих мотелях. Тут, як стверджують жінки, і розпочався найбільший жах.

"Нас [двох Катерин і ще 30 інших пасажирів — ред.] поселили у місцевий бордель. [] Не можна прийняти душ, не було жодних засобів для гігієни, нам не давали пити, нас не годували, нас сюди заселили о третій ночі", — діляться туристки наболілим.

За словами жінок, серед 180 осіб, які не потрапили на необхідний рейс, чимало людей, у яких от-от закінчаться необхідні ліки — від серцевих та інших хронічних захворювань. Є пенсіонери, є мами із маленькими дітьми (наймолодшому, начебто, виповнився всього 1 рочок). Жодної конкретики від організатора поїздки пасажирам не повідомляють, люди нині в розпачі.

"У нас зламаний літак, і ми боїмося на ньому летіти назад", — такими словами закінчили своє відеозвернення жінки.

Трохи раніше до медіа потрапили фотографії від Олексія Беспалова, одного із туристів нещасливого рейсу.

«Поселили в місцевий бордель»: туристи, які застрягли в Занзібарі, розповіли про умови проживання (ВІДЕО) - фото 2
«Поселили в місцевий бордель»: туристи, які застрягли в Занзібарі, розповіли про умови проживання (ВІДЕО) - фото 3
«Поселили в місцевий бордель»: туристи, які застрягли в Занзібарі, розповіли про умови проживання (ВІДЕО) - фото 4

Слід зазначити, що кілька годин тому компанія SkyUp Airlines розмістила офіційну заяву стосовно українців, які нині знаходяться в Занзібарі. Як пояснюють представники перевізника, проблема з вильотом справді стосувалася техніки. Хоча вже за перші кілька годин все полагодили і літак мав злетіти. Утім, після цього з’явилися невирішені питання із документацією — внесення змін у маршрут, дозволи від країн, до повітряного простору яких літак заходитиме під час польоту.

Кілька разів, за словами представників компанії, вони отримували усні дозволи від інших країн на перетинання кордонів, але щоразу, як пасажири були готові вилітати, все скасовувалося.

"Ми щиро шкодуємо, що наші пасажири опинилися в такій ситуації та зазнають незручностей. У зв’язку з високим сезоном на острові нам не вдалося відразу забезпечити пасажирів комфортним проживанням. Лише харчуванням і можливістю користуватися інфраструктурою готелів, однак наразі всі розселені в окремих номерах до 16.02.21", — пояснили у компанії.

Слід зазначити, що у разі неотримання всіх потрібних дозволів на виліт 15 лютого, пасажири уже завтра вилетять до Києва іншим регулярним рейсом SkyUp Airlines.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що SkyUp анонсувала запуск нових авіарейсів з України — до семи країн.

Також на порталі можна дізнатися, як можна просто зекономити на придбанні авіаквитків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

марія

15 лютого 2021, 17:44

рада за вас що повертаетеся краще вибирати Европу де хоч хворим можуть надати допомогу і нормальні умови проживання.Щасливого повернення

марія

15 лютого 2021, 16:56

не було куди гроші діти летіти в Африку з сердечними хворобами малими дітьми щось мені мало віриться в мене хворе серце тоя боюся в друге місто летіти не то щоб в Африку хоч би в Европу то там допомогу нададуть хворим Не треба собі шукати пригоди видно у вас немае інших проблем


Новини