Головна Новини Суспільство події Порошенко вперше пояснив, чому втік від слідчих ДБР
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко вперше пояснив, чому втік від слідчих ДБР

Порошенко сприйняв слідчих за пранкерів

17 січня 2022, 20:15
Поділіться публікацією:

Ексочільник нашої країни, якого підозрюють в державній  зраді, Петро Порошенко, дав пояснення своєї реакції під час спроби представників слідства ДБР вручити йому повістку. Про це він проінформував представників УП.

Порошенко вперше пояснив, чому втік від слідчих ДБР

Петро Порошенко (фото з відкритих джерел)

Власну спробу від’їхати й слова, з якими він звертався до водія "Поехали, твою мать", нардеп  видав за  "дивну позицію"  кермувальника.

За його словами, в них була дивною позиція кермувальника, тому що експрезидент запізнювався на зустріч. Його помічник мав їхати в іншій машині, так було наперед сплановано. Кермувальник чомусь закляк і  більше як хвилину, авто не їхало. Щодо репліки, то її  непотрібно було чути іншим вухам. Потім він попросив вибачення у кермувальника. Останній не міг пояснити свій стан, очевидно дуже налякався.

 Політик ще сказав, що не так сприйняв правоохоронців. Думав, що це – пранкери.

 Як  зазначив Порошенко,  від власної охорони та помічників отримав інформацію, що далі, на виході перебувають якісь  пранкери, блогери. І що він  не був поінформований, що це силовики з ДБР. Їх крики я почув, коли авто вже рухалось. В цій ситуації він не був налаштований йти на спілкування із замовниками схожих справ.

 При цьому, ще 17 грудня, п’ятий український президент на своєму автомобілі втік від представників Державного бюро розслідувань, які мали намір вручити йому особисто повістки про виклик на допити. Репліка нардепа до кермувальника потрапила в запис, який оприлюднили: "Поехали, *** твою мать".

Вже пізніше політик полетів з країни. Сьогодні, 17 січня він прилетів в Україну на судове засідання, яке відбувалось  в Печерському  райсуді  столиці, де Порошенку мають обрати   запобіжний  захід.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Порошенко прибув до суду.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Борис

17 січня 2022, 20:31

урод , забрехався падло , тебе дістануть твої викрутаси і з бюджетними коштами, і з вуглем, і з Іловайськом з Дебальцевим , і з усім де ти набрав за своє президенство статків у десятеро більше ніж коли сів в омріяне ворюгою крісло ......


Новини