Головна Новини Суспільство події Померла колишня міністерка освіти України: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла колишня міністерка освіти України: яка причина

Любомира Мандзій померла від тяжкої хвороби

27 листопада 2021, 16:18 comments1152
Поділіться публікацією:

27 жовтня пішла з життя колишня чиновниця та міністерка, що керувала Міністерством освіти та науки України, Любомира Мандзій. Про це стало відомо з допису Андрія Садового у соціальній мережі Facebook. Очільник Львівської міської адміністрації написав про трагедію на своїй сторінці.

Померла колишня міністерка освіти України: яка причина

Любомира Мандзій, фото Facebook

Як відомо, жінка померла у віці 48 років. У 2020 році вона тимчасово виконувала обов'язки міністра освіти та науки. Кілька років працювала заступником міністра. Любомира Степанівна уродженка Львівської області, отримала вищу освіту у Львівському університеті ім. Івана Франка, де пізніше працювала. Крім того, Любомира Мандзій певний час очолювала Департамент освіти та науки Львівської області. Була нагороджена орденом княгині Ольги третього ступеня.  

Як повідомляє ZAXID.NET, у покійної була тяжка хвороба, начебто вона мала онкологічне захворювання. У неї лишилося двоє синів і чоловік.

Як повідомляв портал "Коментарі", депутат Київської міської ради, голова фракції "Єдність", ексмер столиці Олександр Омельченко помер на 84-му році життя. Олександр Омельченко керував столицею України з 1998 по 2006 рік і був народним депутатом шостого скликання, тоді він входив до складу партії "Наша Україна-Народна Самооборона".

Також раніше ми писали, що помер нардеп І-VIII скликань Верховної Ради України Юхим Звягільський. Політик не впорався з наслідками хвороби, він помер в Інституті серця. Чоловік помер через ускладнення, що спричинені хворобою COVID-19. Покійного називають ветераном української політики. Чоловікові було 88 років, коли його серце перестало битися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини