Головна Новини Суспільство події Померла головний редактор українського журналу «Наталі»
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла головний редактор українського журналу «Наталі»

Що стало причиною смерті Трухачовою не повідомляється

10 грудня 2020, 14:05
Поділіться публікацією:

У вівторок, 9 грудня, пішла з життя головний редактор українського журналу "Наталі" Ірина Трухачова. У жінки залишилася маленька дочка Маргарита.

Померла головний редактор українського журналу «Наталі»

Ірина Трухачева / фото: facebook.com/iryna.trukhachova

Цю сумну звістці повідомили представники видання на сторінці в Facebook. У повідомленні говориться, що Ірина відродила журнал і протягом трьох років вела його до успіху. Вона була дуже цілеспрямованим і енергійним керівником і заряджала своїм світлом весь колектив.

Колеги відзначили, що Ірина Трухачова дуже любила свою сім'ю і свою роботу, під її керівництвом було запущено багато яскравих проектів, івентів і зустрічей.

Керівник маркетингового відділу журналу "Наталі" Тетяна Мірошниченко також написала в соціальній мережі, що не може прийти до тями від того, що сталося. Вона зазначила, що Ірина була сильною людиною, який постійно надихала і мотивувала.

Поки невідомо, що стало причиною смерті головного редактора "Наталі". Але в одному з постів, який написав засновник компанії "STAGE SOUND" Костянтин Прокопенко, з'явився коментар від лікаря-кардіолога Володимира Волкова з наступним текстом: "Царство Небесне і Світла пам'ять. Вибач, Ірина, що не зміг допомогти. Було надто пізно".

Нагадаємо, що Ірина Трухачова зайняла пост головного редактора жіночого журналу "Наталі" в січні 2018 року. А в березні поточного року виданню виповнилося 25 років.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 6 грудня 2020 року пішла з життя відома українська оперна співачка Галина Поліванова. Причину її смерті поки встановити не вдалося. Протягом багатьох років вона була музичним символом Одеси, тому що володіла неймовірними акторськими та викладацькими здібностями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини