Головна Новини Суспільство події Помер відомий радянський актор
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий радянський актор

Названо попередню причину смерті актора Самойлова

9 грудня 2020, 15:25 comments2780
Поділіться публікацією:

Радянський актор і заслужений артист Росії Олександр Самойлов помер сьогодні, 9 грудня, на 69-му році життя. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Помер відомий радянський актор

Фото: Газета. Ру

За даними каналу та інших російських ЗМІ, причиною смерті могло стати коронавірусне захворювання. Повідомляється, що актор відчув перші симптоми коронавірусу 2 листопада. Пізніше його госпіталізували, у Самойлова була діагностована пневмонія. Потім 13 листопада артист потрапив в реанімацію, де лікарі приєднали його до ШВЛ. Медики боролися за його життя, але сьогодні чоловік помер. Самойлову було 68 років.

Самойлов народився в 1952 році. Працював в декількох московських театрах. Відомий за ролями батька Захарія ("Життя Клима Самгіна" М. Горького), Графа Ессекса ("Єлизавета Англійська" Ф. Брукнера), Міловзорова ("Без вини винуваті" О. Островського), Берліоза ("Майстер і Маргарита" М. Булгакова). Актор знімався у фільмах і серіалах "Зимородок", "Дві долі", "На безіменній висоті", "Марш Турецького", "Кулагін і партнери", "Солдати", "Слуга государів", "Знахар", "Глухар" та ін.

Як раніше повідомлялося, помер відомий радянський режисер і актор Олександр Гордон. Кінорежисер не стало на 89-му році життя. За свою кар'єру режисер поставив десятки картин, серед яких фільми "Остання ніч в раю", "Крадіжка", "Подвійний обгін", "Викуп", "Футболіст" і безліч інших.

Також ми писали, що недавно від наслідків коронавірусної інфекції зупинилося серце відомого українського актора і режисера Олега Модзелевського. Артист помер на 67 році життя. Олег Модзелевський зіграв ролі в десятці популярних фільмів і серіалів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини