Головна Новини Суспільство події Помер відомий актор із серіалу «Шерлок»
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий актор із серіалу «Шерлок»

Британському коміку і акторові було 67 років

3 листопада 2020, 19:54 comments1706
Поділіться публікацією:

Помер британський актор і комік Джон Грібб, більш відомий за псевдонімом Джон Сешнс. Про це повідомляє 3 листопада The Sun.

Помер відомий актор із серіалу «Шерлок»

Фото: https://variety.com

Так, актор помер вчора, 2 листопада, в своєму будинку в Південному Лондоні. Йому було 67 років. Повідомляється, що причиною смерті став серцевий напад.

Друг Сешнса Ронні Анкон розповів, що покійний був людиною з видатним інтелектом, який він зміг втілити в дуже "доступну і чисту комедію".

Джон Сешнс знявся в таких фільмах і серіалах, як "Баунті", "Шерлок", "Бруд", "Легенда", "Банди Нью-Йорка", "Доктор Хто", "Молокососи", "Іноземка", "Залізна леді" , "Джонатан Стрендж і містер Норрелл", "Хибна спокуса" і "Велика". Крім того, він виступив сценаристом для картин "Черчілль йде на війну", "Історія газетки", "Неймовірний" і "Страшно-моторошне кіно". А також його знали як постійного учасника телешоу "Так чия зараз репліка?".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що помер відомий актор з фільму "В бій ідуть одні старі". Там він зіграв добродушного, веселого, безвідмовного барабанщика другої співучої ескадрильї Івана Федоровича.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини