Головна Новини Суспільство події Помер боєць, який посварився із Зеленським у Золотому
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер боєць, який посварився із Зеленським у Золотому

Життя добровольця забрала страшна хвороба

10 вересня 2020, 08:39 comments2225
Поділіться публікацією:

Доброволець Денис Янтар, який став відомим завдяки конфлікту з президентом Зеленським у Золотому на Донбасі, помер від раку крові. Ветерана не стало напередодні, 9 вересня. Про це повідомив у Facebook його бойовий товариш Дмитро Шатровський.

Помер боєць, який посварився із Зеленським у Золотому

Денис Янтар. Фото: Facebook/Дмитро Шатровський

Денис Янтар до останнього приховував свій діагноз навіть від близьких друзів. Він сподівався самостійно побороти онкологію.

"Коли ми з ним розмовляли в останній раз, він сказав, що лягає в лікарню підлікувати ногу. Нібито через це не приїхав на з'їзд Руху ветеранів України. Ми про щось пожартували та домовилися, що скоро зустрінемося. Це було буквально кілька днів назад ", — написав Шатровський.

Про Дениса Янтаря заговорили після подій в Золотому торік. Напередодні розведення військ туди приїхав президент Володимир Зеленський. З добровольцями, які відмовлялися покидати населений пункт, у них зав'язалася досить недружня розмова. Про неї Шатровський також не забув згадати.

"Тебе пам'ятатимуть сотні людей. Ти вже в українській історії. Ти людина, яка змусила пояснювати президенту України, що він не лох у свої 42 роки. Це вже народний мем", — додав бойовий товариш.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, як відреагував Володимир Зеленський на перші 40 днів тиші на Донбасі і загибель бійця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини