Головна Новини Суспільство події Поляки збільшили кількість заблокованих пунктів пропуску: у ДПСУ озвучили деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Поляки збільшили кількість заблокованих пунктів пропуску: у ДПСУ озвучили деталі

Блокування руху може тривати з 23 по 26 листопада

23 листопада 2023, 15:05
Поділіться публікацією:

Польські перевізники сьогодні розпочали блокування руху вантажних транспортних засобів на ще одному, вже четвертому, пункті пропуску на кордоні з Україною. Як передає портал "Коментарі", про ускладнення руху вантажного транспорту на пункті пропуску "Шегині" попередила Державна прикордонна служба України (ДПСУ).

Поляки збільшили кількість заблокованих пунктів пропуску: у ДПСУ озвучили деталі

Кордон України та Польщі. Фото з відкритих джерел

"За наявною інформацією, яку надавали польські прикордонники, сьогодні близько 10.30 на території Польщі, на дорозі перед пунктом пропуску "Медика" суміжному з українським пунктом пропуску "Шегині", почалося блокування руху вантажних транспортних засобів. У зв'язку з цим ускладнення руху, можливо, як на виїзд із Польщі, так і на в'їзд”, — йдеться у повідомленні.

За інформацією українських прикордонників, на цьому напрямі зараз на в'їзд в Україну з боку Польщі очікують близько 1400 вантажівок.

Водночас, організатори таких дій на території Польщі не планують перешкоджати руху автобусів та легкового транспорту.

Наразі прикордонники України вживають заходів щодо відстеження ситуації, уточнення взаємодії з польськими колегами щодо порядку подальшого пропуску вантажного автотранспорту та категорії вантажів, які пропускатимуться через кордон.

Зазначається, що, як раніше інформували польські прикордонники, блокування руху може тривати з 23 по 26 листопада.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до блокади українського кордону польськими перевізниками з вимогою "справедливої конкуренції" може бути причетна Росія. Вплив Москви також може мати місце в аналогічних діях у Словаччині. Про це пише видання "Guildhall". Журналісти провели власне розслідування та дійшли конкретних фактів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 листопада 2023, 15:16

Мовчить зазвичай балакуча корумпована Хунта. Ніхто не хоче ділитись дохідним бізнесом перевезень. Але їх шкода в іншому. Чужинцям стануть відомі всі схеми на таможні з контрабандою, з тіньовим зерном. Як половину гуманітарки вивантажується на проміжних тіньових складах. Раптом, ознаки розкрадання зброї з'являться. Водіям, яким війна занадто вигідною стала, доведеться на фронт йти бо їх іноземні перевізники замінять.


Новини