Головна Новини Суспільство події Польські ЗМІ акцентують увагу на тому, що санкції проти Медведчука викликали невдоволення Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Польські ЗМІ акцентують увагу на тому, що санкції проти Медведчука викликали невдоволення Путіна

У публікації також повідомляється, що в діях з боку РФ відсутні ознаки підготовки до масштабного агресивного втручання

26 квітня 2021, 15:15
Поділіться публікацією:

Санкції президента України Володимира Зеленського проти голови Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука викликали невдоволення Володимира Путіна. Про це йдеться у статті польського державного інформагентства PAP.

Польські ЗМІ акцентують увагу на тому, що санкції проти Медведчука викликали невдоволення Путіна

Віктор Медведчук - фото: 24 канал

"Президент Росії Володимир Путін показує українській владі, що він незадоволений їхніми нападками на опозиційні структури в державі, зокрема санкціями щодо опозиційного політика Віктора Медведчука", — йдеться у публікації.

Попри це, повідомляється, що в діях Росії з військової точки зору немає ознак підготовки до широкомасштабної військової інтервенції.

"У разі інтервенції обидві сторони зазнають великих втрат", — підкреслює польське державне інформагентство.

Нагадаємо, 24 квітня відеохостинг YouTube, що належить корпорації Google, заблокував мовлення каналів "112 Україна", NewsOne і ZIK на території України. Про це повідомили в партії "Опозиційна платформа — За життя". У політсилі назвали це черговим "актом розправи" української влади зі свободою слова.

Раніше народний депутат України, голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук заявив, що незаконне введення санкцій щодо опозиційних телеканалів і політиків є свавіллям влади, а всі спроби обґрунтувати це рішення Законом України "Про санкції" — неспроможні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини