Головна Новини Суспільство події "Поліграф" повірив Гізо Углаві, що він не зливав інформацію НАБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Поліграф" повірив Гізо Углаві, що він не зливав інформацію НАБУ

Після розголосу справи про нібито причетність заступника директора НАБУ Гізо Углави до витоку даних з Бюро, він самостійно ініціював проходження поліграфу

12 липня 2024, 13:55
Поділіться публікацією:

Перший заступник директора НАБУ Гізо Углава ініціював та пройшов поліграф на предмет того, чи причетний він до витоку даних із Національного антикорупційного бюро. Висновок: Углава до "зливів" не причетний. Як інформує портал "Коментарі", про це Углава написав на своїй сторінці в Facebook.

"Поліграф" повірив Гізо Углаві, що він не зливав інформацію НАБУ

Гізо Углава. Фото: з відкритих джерел

"Ініціював та пройшов поліграф. Готовність до його проходження я декларував перед службовими особами НАБУ, міжнародними партнерами та суспільством, як тільки відомості про наявність кримінального провадження щодо "зливів інформації" стали відомі публічно. Висновок: до зливів не причетний", — зазначив заступник директора НАБУ.

Гізо Углава обіймає посаду першого заступника директора НАБУ з 2015 року. За його словами, через принципову позицію та безапеляційне прагнення боротись з корупцією проти нього була розгорнута потужна дискредитаційна кампанія на основі безпідставних звинувачень та наклепу.

"Нагадаю, відсторонився я самостійно і одразу після того, як з’явилися закиди про мою ніби то причетність до зливу. Зробив це для повного та об’єктивного розслідування справи, всебічно сприяв проведенню розслідування, у звʼязку з чим надав необхідні покази. Поліграф для підтвердження правдивості моїх показів та моєї позиції проходив також з власної ініціативи, оскільки задекларована мною вимога щодо його необхідності не була почута та врахована", — розповів він.

Заступник директора НАБУ також заявив, що необґрунтована медійна атака проти нього продовжується і зараз. Зважаючи на це, він робить висновок, що всі ці дії мають на меті знищити його репутацію.

Читайте також на порталі "Коментарі" - НАБУ продовжує розслідування проти колишнього нардепа Пашинського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини