Головна Новини Суспільство події Поліція викрила банду викрадачів елітних авто (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція викрила банду викрадачів елітних авто (Відео)

Національна поліція України затримала членів угрупування, які викрадали дорогі авто та продавали їх

27 квітня 2021, 10:57
Поділіться публікацією:








Національна поліція України викрила та знешкодила кримінальне угруповання, яке займалося викраденням елітних машин. Зокрема банда діяла в Харківській, Полтавській, Черкаській областях. Дана інформація повідомляється на офіційній сторінці Нацполіції в Facebook.

Поліція викрила банду викрадачів елітних авто (Відео)

Нацполіція затримала викрадачів дорогих машин. Фото: rbk.ru

Як зазначається в пості, угруповання мали сучасне та дороге обладнання для викрадення елітних авто. Представники банди або перепродавали машини, або ж вимагали викуп за автівку.

Діяльність кримінальної групи контролювали та прикривали двоє "кримінальних авторитетів" з Черкаської області.

Поліція встановила шість учасників злочинної організації. Затриманих підозрюють у скоєнні восьми викрадень дорогих машин.

Також в повідомленні зазначається, що члени угрупування самі атакували поліцейських та намагалися залякувати правоохоронців різними способами.

Банду викрили під час підготовки до чергового викрадення дорогого позашляховика у Харкові.


Поліція провела більш як 50 санкціонованих та невідкладних обшуків. Невдовзі суд обере затриманим запобіжні заходи. Дії зловмисників кваліфіковані за кількома статтями Кримінального кодексу України: ч. 1 ст. 255 (Створення злочинної організації), ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 4 ст. 28 ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна). За серію злочинів їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що раніше французька поліція замість наркотиків конфіскувала мармелад. Правоохоронці проводили спецоперацію з вилучення великої партії екстазі. Проте щось пішло не так. Деталі ситуації читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини