Головна Новини Суспільство події Полетіли до Венеції: лоукостер відкриває новий рейс з Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Полетіли до Венеції: лоукостер відкриває новий рейс з Києва

Новий рейс Київ-Венеція стане виконуватися з кінця березня 2021 року

7 грудня 2020, 13:07
Поділіться публікацією:

Країни Європи потроху відновлюють пасажирське авіасполучення, яке було перерване через пандемію коронавируса. Європейські перевізники заявляють про нові рейси, зимовий розклад поповнюється свіжими даними. Так, ірландський лоукостер Ryanair відкрив продаж квитків на рейс з Києва в італійську Венецію. Запустити перельоти в компанії планують з 30 березня 2021 року. Рейс вводиться на регулярній основі — перельоти відбуватимуться двічі на тиждень по вівторках і суботах. Такі дані опубліковані на офіційному сайті Ryanair.

Полетіли до Венеції: лоукостер відкриває новий рейс з Києва

Венеція стане доступнішим для українських туристів

Відзначається, що рейси будуть виконуватися "дочкою" Malta Air в аеропорт Тревізо. Виліт з Венеції запланований о 7:15, приліт до Києва о 10:40. Зворотний виліт з Києва запланований на 11:15, до Венеції борт прибуде в 12:40.

Як повідомляв портал "Коментарі", лоукостер Ryanair прийняв рішення не штрафувати пасажирів за зміни квитків протягом жовтня та листопада цього року. Як пояснює джерело, якщо у пасажира не виходить вилетіти в іншу країну через карантинних обмежень або він прийняв рішення поміняти квиток за своїми особистими причинами, то він може це зробити без штрафу. Єдина умова: рейс, на якому він хоче йти, повинен бути не пізніше 21 березня наступного року. Важливо в даній ситуації відправити запит в компанію не менше ніж за сім днів до початкової дати вильоту. В іншому випадку пасажир буде покараний традиційним штрафом в розмірі 35-95 євро, в залежності від того, коли він повідомив про скасування.

Раніше ми вже повідомляли, що лоукостер Ryanair повідомив, що вперше після карантину літаки перевізника зможуть доставити пасажирів з Мадрида до Києва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини